Ο σκηνοθέτης του Joker: Folie à Deux έχει το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους fans!

Και αυτό είναι η νέα ματιά στην ταινία του
26 Δεκεμβρίου 2023 08:51
Ο σκηνοθέτης του Joker: Folie à Deux έχει το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους fans!

Ο σκηνοθέτης του Joker θέλησε να κάνει το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα στους fans δίνοντας στη δημοσιότητα νέες εικόνες από το πολυπόθητο sequel που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2024.

Αναλυτικότερα, ο Todd Phillips συνεχίζει να προωθεί το Joker 2 ή όπως είναι η επίσημη ονομασία του Joker: Folie à Deux μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και αυτή τη φορά ανέβασε δύο νέες εικόνες.

Στην πρώτη βλέπουμε τον Joker του Joaquin Phoenix μέσα στις φυλακές του Arkham Asylum, ενώ στην δεύτερα έχουμε σε πρώτο πλάνο την Lady Gaga ως Harley Quinn (;) να κοιτάζει κατάματα τον Joker.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, παλιότερα είχε γίνει γνωστό ότι ο Joker του Phoenix δεν σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το The Batman του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson, αλλά ούτε και με το νέο DC Universe που ετοιμάζει εδώ και καιρό ο James Gunn και ο Peter Safran. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρξει κι άλλος Joker στο μέλλον, με άλλον ηθοποιό.

Δείτε τις νέες εικόνες του Joker 2:

Βάσει των όσων στοιχείων έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και εντός της Gotham έχοντας για πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga ως Harley Quinn. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Η Harley Quinn είναι η ερωμένη και συνεργός του Joker, η οποία αρχικά ήταν ψυχίατρος με το όνομα Harleen Quinzel πριν τον ερωτευτεί και γίνει συνεργάτης του στο έγκλημα -πάντα σύμφωνα με τα κόμικς καθώς δε ξέρουμε εάν και κατά πόσο θα αλλάξει το lore.

Η συνέχεια, με τίτλο Joker: Folie à Deux, σκηνοθετείται από τον Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Επιβεβαιωμένα, επίσης, θα έχει έντονα στοιχεία μιούζικαλ, σύμφωνα με διάφορες πηγές, κάτι που φαντάζει λογικό, δεδομένου του ταλέντου της Gaga και της προτίμησης του Joker στον χορό. Επίσης, ο τίτλος της ταινίας σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Joker: Τρέλα για Δύο".

Εκτός των Joaquin Phoenix και Lady Gaga, στο Joker: Folie à Deux γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι θα συμμετέχουν οι: Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland.

Το Joker: Folie à Deux θα παίξει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.