Επικών διαστάσεων το νέο trailer του Dune: Part 2 με ολοκληρωτικό διαστημικό πόλεμο

Δια χειρός Denis Villeneuve έρχεται η συνέχεια του saga του Dune
12 Δεκεμβρίου 2023 19:39
Επικών διαστάσεων το νέο trailer του Dune: Part 2 με ολοκληρωτικό διαστημικό πόλεμο

Ένα επικών διαστάσεων νέο κεφάλαιο στο saga του DUNE φαίνεται να έχει ετοιμάσει -ξανά- ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve, καθώς κυκλοφόρησε το τρίτο επίσημο trailer του DUNE: Part 2, δίνοντας μια ακόμη χορταστική ματιά στο τι έρχεται. 

Και το σίγουρο είναι πως θα δούμε να ξεσπάει ολοκληρωτικά ο πόλεμος μεταξύ των Harkonnen και του Οίκου των Atreides, όπου χάρις τον Paul Atreides (Timothee Chalamet), συμμαχούν με τους ιθαγενείς του Arrakis, τους Fremen.

Στο πλάι του Paul θα είναι η Chani της Zendaya και θα πρέπει αν επιλέξει μεταξύ της αγάπης της ζωής του αλλά και την μοίρα ολόκληρου του σύμπαντος, μπροστά σε ένα καταστροφικό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προμηνύσει. Η λέξη "επικό" είναι μάλλον λίγη για να περιγράψει τα φαντασμαγορικά σκηνικά αυτού του sci-fi κόσμου, που βασίζεται στα μυθιστορήματα του Frank Herbert. Στο trailer δίνονται και νέες ματιές στους νέους χαρακτήρες που συστήνονται στο sequel και τους υποδύονται οι Austin Butler, Florence Pugh και Christopher Walken

Δείτε το νέο trailer του Dune: Part 2 

Πρόσφατα μάθαμε πως η διάρκεια της ταινίας θα φτάνει τις 2 ώρες και 46 λεπτά. 

Οι κεντρικοί ηθοποιοί στο επερχόμενο sequel είναι οι Timothée Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Stellan Skarsgård ως The Baron, Dave Bautista ως Beast Rabban, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Léa Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Austin Butler ως Feyd-Rautha και Florence Pugh ως Princess Irulan.

Η σύνοψη λέει τα εξής: Το Dune: Part 2 θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Paul Atreides, καθώς ενώνεται με την Chani (Zendaya) και τους Fremen ενώ θέλει να πάρει εκδίκηση από αυτούς που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Ωστόσο θα πρέπει να επιλέξει την αγάπη ή την μοίρα, καθώς προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει.

Ο Villeneuve έχει μιλήσει και για την ολοκλήρωση της τριλογίας με το Dune: Messiah και αν αυτό θα γίνει τελικά. Μιλώντας για το Part 2 ανέφερε: "Δε θα πω ότι η ταινία είναι τέλεια, αλλά είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος με το 2ο μέρος από ότι ήμουν με το 1ο μέρος."

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαρτίου του 2024.