Αυτή είναι σήμερα η νούμερο 1 ταινία του Netflix στην Ελλάδα

Δείτε τη δεκάδα
04 Δεκεμβρίου 2023 15:18
Αυτή είναι σήμερα η νούμερο 1 ταινία του Netflix στην Ελλάδα

Το Netflix πρόσθεσε στην πλατφόρμα του νέο περιεχόμενο από ταινίες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει η δεκάδα των charts. Το Top 10 αλλάζει συνεχώς και σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις δέκα δημοφιλέστερες ταινίες που παίζουν αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα. Όπως όλα δείχνουν, οι Έλληνες θέλουν να μπουν για τα καλά στο κλίμα των εορτών, αφού την πρωτιά έχει μια πιο Χριστουγεννιάτικη ταινία.

Αναλυτικότερα, το Family Switch είναι η δημοφιλέστερη ταινία αυτή τη στιγμή στο Netflix και είναι μια οικογενειακή ταινία που λαμβάνει χώρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Το Catering Christmas είναι η 2η πιο δημοφιλή ταινία στη χώρα μας, ενώ την πεντάδα κλείνουν τα Marry Me, Leon και A Christmas Wish.

Στην 6η θέση έχουμε μία ταινία μυστηρίου, το Crawl Space που κυκλοφόρησε το 2022, ενώ συνεχίζουμε με μία ακόμη Χριστουγεννιάτικη ταινία, αφού το The Grinch έχει την 7η θέση. Στη συνέχεια βλέπουμε στην 8η θέση το A Brush With Christmas, ενώ την 9η θέση έχει το An Unfinished Life. Το Top 10 κλείνει το B&B Merry.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix σήμερα:

  1. Family Switch
  2. Catering Christmas
  3. Marry Me
  4. Leon
  5. A Christmas Wish
  6. Crawl Space
  7. The Grinch
  8. A Brush With Christmas
  9. An Unfinished Life
  10. B&B Merry

Λίγα λόγια για το Family Switch:

Πλοκή: Μια οικογένεια ζει το χάος λίγο πριν από τα Χριστούγεννα όταν ένα σπάνιο συμπαντικό γεγονός έχει ως αποτέλεσμα οι γονείς να αλλάξουν σώματα με τα νεαρά παιδιά τους.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο McG, ενώ το σενάριο οι Adam Sztykiel και Victoria Strouse. Παίζουν οι Jennifer Garner, Ed Helms, Emma Myers, Brady Noon, Rita Moreno, Matthias Schweighofer, Vanessa Carrasco και Cyrus Arnold.