Τα “Avengers: The Kang Dynasty“ και “Secret Wars“ θα έχουν τελικά τον ίδιο σεναριογράφο

O showrunner του Loki, Michael Waldron, αναλαμβάνει μεγαλύτερα καθήκοντα
28 Νοεμβρίου 2023 01:09
Τα “Avengers: The Kang Dynasty“ και “Secret Wars“ θα έχουν τελικά τον ίδιο σεναριογράφο

Η παραγωγή του Avengers 5 πρόσφατα έμεινε ακέφαλη μετά την αποχώρηση του Daniel Destin Cretton από τη σκηνοθετική καρέκλα, αλλά τώρα η Marvel Studios φαίνεται πως ξεπέρασε ένα άλλο εμπόδιο. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του έγκυρο Deadline, έγινε γνωστό ότι ο Michael Waldron θα υπογράψει το σενάριο και για το Avengers: The Kang Dynasty πέραν του ότι εδώ και καιρό είχε συμφωνήσει να γράψει το sequel του, με τίτλο "Avengers: Secret Wars". Πρόκειται για τον έμπειρο στο MCU showrunner της 1ης  σεζόν του Loki και σεναριογράφο του Doctor Strange In the Μultiverse of Madness, επομένως η Marvel και ο Kevin Feige του εμπιστεύεται τις δύο μεγαλύτερες ταινίες του Multiverse Saga, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ορθοποδήσει. 

Σκηνοθέτης ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα ούτε για το The Kang Dynasty ούτε και για το Secret Wars, την ώρα που υπάρχει έντονη φημολογία πως η Marvel θέλει να βγάλει από την μέση τον Kang του Jonathan Majors λόγω των νομικών περιπετειών του και να τον αντικαταστήσει με έναν άλλο τεράστιο villain της. Αυτή η είδηση ωστόσο διαψεύδει τις φήμες που ήθελαν τη Marvel να ακυρώνει το Kang Dynasty και να εστιάζει μόνο στο Secret Wars ως τη μοναδική "assemble" ταινία της νέας φουρνιάς των Εκδικητών. 

O Kevin Feige σχολίασε πρόσφατα τα όσα ακούγονταν περί επιστροφής τριών παλιών Avengers για χάρη του Secret Wars. 

Πλέον, το Avengers: The Kang Dynasty αναμένεται τη 1η Μαΐου του 2026 και το Avengers: Secret Wars θα βγει στις αίθουσες στις 7 Μαίου του 2027.