Η Marvel ετοιμάζει ήδη την εισαγωγή του επόμενου μεγάλου κακού του MCU

Σύννεφα ξανά για τον Kang the Conqueror του Jonathan Majors;
02 Νοεμβρίου 2023 20:09
Η Marvel ετοιμάζει ήδη την εισαγωγή του επόμενου μεγάλου κακού του MCU

Από εκεί που η περίπτωση του Jonathan Majors ως Kang the Conqueror φαινόταν ως μια άξια για να διαδεχθεί την εξαιρετική θητεία του Thanos (Josh Brolin) ως μεγάλο κακό του MCU, τώρα εμφανίζονται ξανά σύννεφα στην υπόθεση της παραμονής του. 

Και αυτό διότι από τη μία φταίει η χλιαρή αποδοχή του Ant-Man and the Wasp: Quantumania γενικότερα, μέσα στην οποία γνωρίσαμε για τα καλά τον βασικό Kang αλλά και τους αμέτρητους Variants του, στρώνοντας έτσι το δρόμο για το Avengers: The Kang Dynasty. Και από την άλλη οι δικαστικές διαμάχες και η περιπέτεια με την προσωπική ζωή του Majors, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι άσκησε βία στην πρώην σύντροφό του, δυσκολεύουν τη Marvel Studios και τη Disney στο να τον παρουσιάσει στο family-friendly κοινό της. 

Για αυτό και το νέο εκτενές ρεπορτάζ του Variety στα παρασκήνια και το άμεσο μέλλον του MCU, με τίτλο "Κρίση στην Marvel" (Crisis at Marvel), αναφέρεται ότι η Marvel Studios θα συστήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο τον επόμενο μεγάλο κακό του κινηματογραφικού σύμπαντός της. 

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Doctor Doom, ο οποίος προετοιμάζεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ για να πει "καλημέρα" στο MCU και να αντικαταστήσει τον Kang the Conqueror. Τώρα το πώς θα γίνει και εάν θα είναι τελικά ο μεγάλος κακός του Multiverse Saga στο άνευ προηγουμένου επικό φινάλε του Avengers: Secret Wars, μένει να φανεί. 

Θα είναι αναμφίβολα μια παράξενη και δύσκολη υπόθεση για να ξεμπλέξει η Marvel Studios μιας και το Variety μεταδίδει ότι το φινάλε της 2ης σεζόν της σειράς LOKI θα τονίσει εμφατικά τον τεράστιο κίνδυνο που αποτελεί ο Kang the Conqueror. 

Μεγάλο ερωτηματικό στην υπόθεση αυτή είναι και ποιος θα υποδυθεί τον Doctor Doom που την τελευταία 20ετία έχει παιχτεί από δύο διαφορετικούς ηθοποιούς στις δύο κινηματογραφικές βερσιόν των Fantastic Four. Μία από τον Julian McMahon στις ταινίες του 2005 και 2007 και την άλλη από τον Toby Kebbell στο The Fantastic Four του 2015. 

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε, ότι υπήρξαν φήμες παλιότερα ότι ο Dr. Doom θα εμφανιζόταν με τη μορφή easter egg ή cameo στο Black Panther: Wakanda Forever