Θα επιστρέψουν οι παλιοί Avengers; Ο Kevin Feige της Marvel απαντά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αφεντικό της Marvel Studios απαντά...σαν να μην απαντά
08 Νοεμβρίου 2023 11:39
Θα επιστρέψουν οι παλιοί Avengers; Ο Kevin Feige της Marvel απαντά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αναπάντεχη φήμη που ξέσπασε πριν μια εβδομάδα για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έκανε λόγο για επιστροφή μερικών παλιών Avengers για χάρη μιας επόμενης ταινίας του MCU, που πιθανολογείται ότι είναι το Avengers 6 ή αλλιώς Avengers: Secret Wars. Περισσότερο λάδι στη φωτιά όμως έβαλε η εγκυρότητα του ρεπορτάζ καθώς προερχόταν από το γνωστό μέσο Variety και όχι από κάποιο tweet ενός insider στο X (πρώην Twitter), όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Το ρεπορτάζ έκανε λόγο πως η Marvel σκέφτεται να επαναφέρει μερικά τρανταχτά ονόματα από τους αυθεντικούς έξι Εκδικητές που έγραψαν ιστορία, κατονομάζοντας συγκεκριμένα τον Iron Man του Robert Downey Jr. και την Black Widow της Scarlett Johansson.

Πάνω σε αυτό το ρεπορτάζ κλήθηκε να απαντήσει για πρώτη φορά δημόσια ο Kevin Feige, επικεφαλής και πρόεδρος της Marvel Studios, ο οποίος ως γνωστόν κρατάει όλα τα μυστικά του MCU. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας The Marvels  στο Las Vegas, το Entertainment Tonight ρώτησε το αφεντικό της Marvel αν θα μπορούσε να σχολιάσει το δημοσίευμα αυτό. 

Αν και φειδωλός ο Feige στις περισσότερες δηλώσεις του, παραδέχτηκε ευθέως ότι κάτι τέτοιο δεν συζητήθηκε στο θέρετρο όπου συναντήθηκε με τους σταρ των ταινιών Avengers, αν και στην αρχή το έπαιξε ανήξερος για τις φήμες που κυκλοφορούν, ενώ επιβεβαίωσε ότι ψήνεται ακόμη ένα project με την Scarlett Johansson. Ωστόσο, το δεύτερο σκέλος της απάντησής του ήταν κάτι μεταξύ tease και PR πιρουέτας από πλευράς του: 

"Δεν συζητήθηκε κάτι τέτοιο στο θέρετρο. Αυτή είναι η αλήθεια. Κάνουμε ένα project με την Scarlett. Αγαπάμε τον Robert που είναι μέλος της οικογένειάς μας. Αλλά όσον αφορά την επιστροφή τους; Αυτό μένει να το δούμε." 

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεών του: 

Το The Marvels κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.