Μην Ανοίγεις την Πόρτα: Νέες πληροφορίες για την ταινία των Unboxholics στην εκπομπή Watch Next της Cosmote TV

Ο Σάκης είχε μια απροσδόκητη συνάντηση με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο
24 Νοεμβρίου 2023 22:18
Μην Ανοίγεις την Πόρτα: Νέες πληροφορίες για την ταινία των Unboxholics στην εκπομπή Watch Next της Cosmote TV

Τον Νοέμβριο του 2022 σας δώσαμε μια πρώτη γεύση από την πρώτη μας μεγάλου μήκους ταινία με τίτλο "Μην Ανοίγεις την Πόρτα". Ένα χρόνο μετά ο Σάκης Καρπάς συναντιέται με την Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην εκπομπή "Watch Next" της Cosmote TV για να μιλήσει για την ταινία που "έρχεται σύντομα" στους κινηματογράφους. 

Στο πλαίσιο της κουβέντας γύρω από την ταινία ο Θοδωρής ρωτάει τον Σάκη πώς θα έκανε pitch την ταινία μπροστά σε παραγωγούς στούντιο και πώς θα την περιέγραφε σε δύο γραμμές. Η απάντησή του ιντρίγκαρε τον παρουσιαστή και κριτικό κινηματογράφου, με τον Σάκη να λέει τα εξής: 

Είναι μια ταινία μυστηρίου-τρόμου. Θέλει να τρομάξει τον θεατή με τα horror στοιχεία της, αλλά περισσότερο θέλω να τρομάξει ο θεατής με τις σκέψεις που θα κάνει την ώρα που την βλέπει


Δείτε παρακάτω τη σύνοψη της ταινίας:

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στην σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Σκηνοθεσία: Σάκης Καρπάς & Αλέξανδρος Καρπάς

Πρωταγωνιστούν: Φωτεινή Λεβογιάννη και Σάκης Καρπάς

Μουσική: Κώστας Αγέρης

Παραγωγή: Unboxholics


Οι πρώτες πληροφορίες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα" και μια απολαυστική κουβέντα γύρω από αυτή, παρέα με τους Ιωσηφίνα Γριβέα και Μάκη Παπασημακόπουλο, ακολουθούν στο παρακάτω βίντεο.