Ένα άτομο που δεν είχατε φανταστεί ποτέ θέλει να παίξει τον Link στην ταινία Legend of Zelda

Ο Machine Gun Kelly ρίχνει τον εαυτό του στην κούρσα της υποψηφιότητας
14 Νοεμβρίου 2023 22:08
Ένα άτομο που δεν είχατε φανταστεί ποτέ θέλει να παίξει τον Link στην ταινία Legend of Zelda

Με την ταινία The Legend of Zelda να βρίσκεται με κάθε επισημότητα στα σκαριά δια χειρός Sony Pictures και Nintendo, πλέον υπάρχει το ερώτημα ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή της σειράς, τον Link, πέρα φυσικά από την πριγκίπισσα Zelda. 

Ίσως ο πιο απρόσμενος υποψήφιος για να υποδυθεί τον Link στην ταινία Legend of Zelda έβαλε μάλιστα τον εαυτό του υποψήφιο στην κούρσα του casting. Ο λόγος φυσικά για τον ράπερ και καλλιτέχνη Machine Gun Kelly, ο οποίος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, που μετράει πάνω από 9 εκατομμύρια ακόλουθους, δήλωσε ότι θέλει να παίξει τον Link στην επερχόμενη ταινία. 

Στα Stories του στο Instagram που ανέβασε έγραψε χαρακτηριστικά: "Αν δεν παίξω τον Link θα έχουμε θέμα" συνοδευόμενη από ένα screenshot με το σχετικό άρθρο της ανακοίνωσης. Ο Colson Baker όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει εμφανιστεί σε ουκ ολίγες ταινίες και ρόλους τα τελευταία χρόνια, κάτι που σίγουρα αποδεικνύει ότι δεν είναι rookie στα Χολιγουντιανά πλατό. 

Το ντεμπούτο του το έκανε στην ταινία "Beyond The Lights" το 2014, ενώ μερικά χρόνια αργότερα το 2018 συμμετείχε στην παγκόσμια επιτυχία του Netflix με τίτλο "Bird Box" πλάι στην Σάντρα Μπούλοκ. Έπαιξε τον ντράμερ Tommy Lee στην ταινία "The Dirt" του Netflix, όντας η βιογραφική ταινία του συγκροτήματος Motley Crue αλλά και έναν μικρό ρόλο στο "Project Power" επίσης του Netflix, μαζί με τον Jamie Foxx. 

Το 2021 έπαιξε σε ένα low budget θρίλερ μαζί με τον Μπρους Γουίλις και την πρώην σύντροφό του Μέγκαν Φοξ με τίτλο "Midnight in the Switchgrass", αλλά και στην ταινία "The Last Son" με τον Sam Worthington.

Μάλιστα ο MGK δεν έκρυψε ποτέ την λατρεία που έχει για τα βιντεοπαιχνίδια του franchise The Legend of Zelda, όταν στο περσινό Halloween ντύθηκε "Link" μαζί με την Megan Fox που ντύθηκε "Zelda" στο πλάι του. Το εάν θα τον ακούσει κανείς στα στούντιο της Sony Pictures μένει να φανεί. Πάντως από τα επικρατέστερα ονόματα στα fan castings για τον ρόλο του Link είναι αυτό του Tom Holland. 

Η ταινία Legend of Zelda θα είναι σε σκηνοθεσία του Wes Ball (Kingdom of the Planet of the Apes) και ακόμη δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.