ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται live-action ταινία Zelda από τη Nintendo!

Σε συνεργασία με τη…Sony!
08 Νοεμβρίου 2023 00:51
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται live-action ταινία Zelda από τη Nintendo!

Είναι γεγονός. Οι φήμες που σας μεταφέραμε εδώ και τόσους μήνες, μόλις επαληθεύτηκαν. Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία της πρόσφατης The Super Mario Bros. Movie, η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία The Legend of Zelda.

Το όλο project θα επιβλέπει ο θρυλικός σχεδιαστής της Nintendo, Shigeru Miyamoto, ο οποίος θα είναι ο παραγωγός. Παράλληλα, στο πλευρό του ως συμπαραγωγό θα έχει τον βετεράνο του Hollywood, Avi Arad, πρώην chief creative officer της Marvel Entertainment που έχει εργαστεί και σε ταινίες όπως τα X-Men, Spider-Man (2002), Iron Man και παρά πολλές άλλες τεράστιες blockbuster παραγωγές.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Wes Ball, ένας ακόμη βετεράνος του χώρου, γνωστός για την Maze Runner τριλογία, έχοντας σκηνοθετήσει μάλιστα και το επερχόμενο Kingdom of the Planet of the Apes. Για την ταινία ο ιαπωνικός κολοσσός θα συνεργαστεί με την Sony Pictures Entertainment, η οποία θα συνεισφέρει στη χρηματοδότηση και θα αναλάβει τη διανομή παγκοσμίως.

Με αφορμή τη μεγάλη αυτή ανακοίνωση, η Nintendo δήλωσε:

Παράγοντας η ίδια οπτικό περιεχόμενο για τα IP της, η Nintendo δημιουργεί νέες ευκαιρίες για να έχουν άνθρωποι παγκοσμίως πρόσβαση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που έχει δημιουργήσει η Nintendo, με διαφορετικά μέσα εκτός από τις ειδικές κονσόλες παιχνιδιών της.

Εμπλεκόμενη σε βάθος στην παραγωγή ταινιών με στόχο να χαμογελάσει ο καθένας μέσω της ψυχαγωγίας, η Nintendo θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να παράγει μοναδική ψυχαγωγία και να την προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.