Θα ισχύουν τα γεγονότα του “Logan“ στο Deadpool 3; Ο σκηνοθέτης της ταινίας απαντά

O Shawn Levy ξεκαθαρίζει τι γίνεται με αυτήν την πτυχή της ταινίας
01 Νοεμβρίου 2023 12:33
Θα ισχύουν τα γεγονότα του “Logan“ στο Deadpool 3; Ο σκηνοθέτης της ταινίας απαντά

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ειπώθηκαν στην ανακοίνωση του Deadpool 3 από τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman είναι πως το "Logan" αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι και η ταινία δε θα το πειράξει καθόλου, μιας και ο Jackman θα επιστρέψει ως Wolverine. 

Τώρα, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Shawn Levy, παραχώρησε μια συνέντευξη στο BroBible όπου ξεκαθάρισε που κολλάει η ταινία "Logan" του 2017 στην υπόθεση του Deadpool 3. Πρακτικά τα γεγονότα του "Logan" θα θεωρούνται canon στο Deadpool 3 και άρα θα ισχύουν όλα όσα είδαμε σε αυτή εντός του MCU.

"Από πάντα λέω ότι ανυπομονώ να βγει το Deadpool 3 επειδή το μόνο που θέλω να κάνω είναι να δίνουμε συνεντεύξεις με τον Ryan όπου θα μιλάμε για την λατρεία μας για το Logan. Το Logan είναι canon και το λατρεύουμε. Όλα όσα έγιναν εκεί πράγματι συνέβησαν. Θέλω να το ξέρει ο κόσμος, οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης ότι συμμεριζόμαστε την ίδια βαθιά αγάπη και σεβασμό για τον Logan και το πώς γυρίστηκε και όλα τα γεγονότα που γίνονται εκεί." είπε χαρακτηριστικά ο Levy. 

Αυτή η δήλωση του Levy έρχεται να προστεθεί στην δήλωση του mastermind του MCU, Kevin Feige, στο επίσημο βιβλίο για το timeline του κινηματογραφικού σύμπαντος. Εκεί επί της ουσίας έκανε tease για τα όσα θα ακολουθήσουν στο Multiverse Saga με διάφορα σύμπαντα να συγκρούονται ή να συναντιούνται μεταξύ τους. Αυτό ήταν μια επιβεβαίωση ότι ακόμη και οι παλιές Marvel ταινίες της Fox, όπως οι X-Men και οι ταινίες του Wolverine θα θεωρούνται πλέον ένα κομμάτι του ευρύτερου Multiverse του MCU

Εκτός του ότι είναι μια εξαιρετική ταινία και δείγμα ότι το superhero genre μπορεί να προσφέρει τέτοια έργα, ο Levy και ο Reynolds λατρεύουν την ταινία. 

Πρόσφατα λόγω και της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών, έγινε γνωστό από ρεπορτάζ του Deadline ότι το Deadpool 3 θα καθυστερήσει μάλλον επ'αόριστον καθώς δεν προλαβαίνει σίγουρα την ημερομηνία της 4ης Μαΐου 2024 που είχε θέσει. 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.