Το Deadpool 3 δε θα κυκλοφορήσει τελικά τον Μάιο του 2024

Νέες πληροφορίες για το project
20 Οκτωβρίου 2023 10:58
Το Deadpool 3 δε θα κυκλοφορήσει τελικά τον Μάιο του 2024

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες για το Deadpool 3 με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds στο ρόλο του Deadpool, αλλά και τον Hugh Jackman στο ρόλο του Wolverine. Τα νέα αφορούν για ακόμη μια φορά την ημερομηνία της πρεμιέρας και όπως όλα δείχνουν, καλό θα ήταν να ξεχάσετε τον Μάιο ως την ιδανική ημερομηνία.

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του Deadline, η Marvel δεν προλαβαίνει με τίποτα να βγάλει την ταινία στις 4 Μαΐου του 2024 λόγω της απεργίας των ηθοποιών που δεν έχει τελειώσει ακόμα. Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι τα γυρίσματα του Deadpool 3 δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς η παραγωγή έχει γυρίσει μόλις τη μισή ταινία. Τα γυρίσματα σταμάτησαν όταν ξεκίνησε η απεργία των σεναριογράφων και ηθοποιών γνωστή και ως SAG-AFTRA.

Το Deadline προσπάθησε να μιλήσει με την Disney και τα Marvel Studios, αλλά προς το παρόν δεν έχει απαντήσει καμία από τις δύο εταιρίες. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου site, το Captain America: Brave New World, το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου και στη συνέχεια μετατέθηκε για τις 26 Ιουλίου, θα παίξει μάλλον πιο πριν επειδή είναι σε καλύτερη κατάσταση από το Deadpool 3, αφού η παραγωγή του έχει ολοκληρωθεί.

Ο σκηνοθέτης Shawn Levy δήλωσε πρόσφατα ότι έχουν γυρίσει ήδη το μισό Deadpool 3 και μάλιστα έχει γίνει ήδη το μοντάζ σε αυτό το κομμάτι. Ωστόσο, δεν ήταν σίγουρος ότι θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου του 2024. Εκείνος είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες τα εξής:

Μακάρι να ήξερα… Δεν ξέρω καν αν έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ξέρω ότι θα «βγαίναμε» στις 3 Μαΐου του 2024. Σίγουρα, η απεργία των ηθοποιών και η μακρά παύση της παραγωγής έχουν θέσει αυτή την ημερομηνία κυκλοφορίας σε «κίνδυνο». Γυρίσαμε τη μισή ταινία, στην οποία έχουμε ολοκληρώσει και το μοντάζ. Πεθαίνουμε να επιστρέψουμε στη δουλειά και να βγει αυτή η ταινία του χρόνου.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Το Deadpool 3 αναμένεται να παίξει στον κινηματογράφο κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2024.