Οι παραγωγοί του Sicario θέλουν τον Christopher McQuarrie του Mission: IMposibble ως σκηνοθέτη στην 3η ταινία

Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει
31 Οκτωβρίου 2023 14:46
Οι παραγωγοί του Sicario θέλουν τον Christopher McQuarrie του Mission: IMposibble ως σκηνοθέτη στην 3η ταινία

Όπως όλα δείχνουν, το Sicario 3 θα είναι ένα πολύ μεγαλύτερο project σε σχέση με τις προηγούμενες δύο ταινίες των Denis Villeneuve (Dune: Part Two), Taylor Sheridan (Yellowstone) και Stefano Sollima (Without Remorse). Οι παραγωγοί της 3ης ταινίας έδωσαν μια νέα συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μαθαίνουμε από το Collider, οι Molly Smith και Trent Luckinbill μίλησαν για το ποιος θα αναλάβει τελικά το project. Οι δυο τους ξεκαθάρισαν από τώρα ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσουν ποιος θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα, αλλά η ομάδα της παραγωγής ψάχνει τον κατάλληλο άνθρωπο και “γλυκοκοιτάζει” και τον Christopher McQuarrie, σκηνοθέτη του πρόσφατου Mission: Impossible με τον Tom Cruise.

Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα σκηνοθετήσει το Sicario 3. Όλα θα εξαρτηθούν από το χρονοδιάγραμμα. Έχουμε προφανώς μια πληθώρα σπουδαίων συνεργατών σε αυτό, όλοι από τον Taylor Sheridan μέχρι τον Chris McQuarrie. Όλα θα φανούν από το χρονοδιάγραμμα και με το πρόγραμμα του καθενός.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο site, προηγουμένως, το όνομα του McQuarrie δεν είχε πέσει στο τραπέζι της παραγωγής επειδή ήταν αρκετά απασχολημένος με τα Mission: Impossible, αλλά ίσως η παραγωγή περιμένει για να καθίσει εκείνος στη σκηνοθετική καρέκλα ή να γράψει και το σενάριο. Οι παραγωγοί είπαν επίσης ότι πρόκειται για ένα τεράστιο project.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το Sicario 3, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι τα Sicario και Sicario: Day of the Soldado τα είχαν πάει πολύ καλά στο box office, ειδικά η πρώτη ταινία που θεωρείται από πολλούς και ένα “αριστούργημα”.

Tags: