Το Terrifier 3 θα είναι μία κλασσική “Χριστουγεννιάτικη” ταινία τρόμου (ΕΙΚΟΝΑ)

Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο project του Damien Leone
27 Οκτωβρίου 2023 16:25
Το Terrifier 3 θα είναι μία κλασσική “Χριστουγεννιάτικη” ταινία τρόμου (ΕΙΚΟΝΑ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Terrifier 3, το οποίο όπως μαθαίνουμε θα είναι μια κλασσική “Χριστουγεννιάτικη” ταινία τρόμου. To πρώτο trailer αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους της Αμερικής την 1η Νοεμβρίου, όπου και θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες.

Πληροφορίες όπως η ημερομηνία της πρεμιέρας, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα καταφθάσει στους κινηματογράφους την εορταστική περίοδο του 2024. Όπως μεταφέρει το Bloody Disgusting, το trailer του Terrifier 3 θα ξεπερνάει τα 2 λεπτά και θα παίξει κατά τη διάρκεια της νέας προβολής της 2ης ταινία στους κινηματογράφους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το πρώτο επίσημο poster που διέρρευσε στο ίντερνετ:

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Damien Leone, θα βρίσκεται κανονικά και εδώ, μαζί με τον παραγωγό Phil Falcone που θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για την 3η ταινία, αλλά ο David Howard Thornton που υποδυόταν τον κλόουν “Art The Clown” πρόκειται να επιστρέψει και πάλι στο ρόλο του, μαζί με την Lauren LaVera που υποδύεται την Sienna.

Ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει πρόσφατα:

Ένας από τους κύριους στόχους μου για το Terrifier 3 είναι να αντιπροσωπεύει τη φρίκη όπως ακριβώς υπήρχε και στην αρχική ταινία. Αυτό είχε μια πραγματικά τρομακτική ατμόσφαιρα για την οποία είμαι περήφανος. Εάν όλα πάνε καλά και όπως έχουν προγραμματιστεί, το 3ο μέρος θα είναι το πιο τρομακτικό Terrifier μέχρι στιγμής.

Το Terrifier 2 επικεντρώνοταν σε έναν κλόουν δολοφόνο με το όνομα “Art the Clown”. Στο Terrifier 2 έπαιζαν οι David Howard Thornton και Lauren LaVera, καθώς και οι Samantha Scaffidi ως Victoria Heyes, καθώς και  Felissa Rose (Sleepaway Camp). Το Terrifier 2 θεωρήθηκε μεγάλη εμπορική επιτυχία, αφού είχε προϋπολογισμό μόλις 250 χιλιάδες δολάρια και κατάφερε να συγκεντρώσει στο box office περισσότερα από 15 εκατομμύρια. Μάλιστα, αγαπήθηκε και από το κοινό λόγω του feeling ότι έμοιαζε με παλιές horror ταινίες και αυτή τη στιγμή έχει 85% στο Rotten Tomatoes και 80% από τις κριτικές του κοινού.

Το Terrifier 3 θα παίξει στους κινηματογράφους το 2024.