Στα σκαριά το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3

Τι κι αν ακόμα δεν είδαμε στα μέρη μας το sequel
28 Μαρτίου 2024 19:52
Στα σκαριά το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3

Το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 παίζει εδώ και λίγες ημέρες στους κινηματογράφους της Αμερικής σημειώνοντας μια πολύ καλή πορεία. Το sequel της “viral” ταινίας τρόμου θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα και στην Ελλάδα κάποια στιγμή, αλλά τώρα ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν το “μετά”.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Variety, η εταιρία παραγωγής, Jagged Edge Productions, ετοιμάζει ήδη τη συνέχεια και ναι, είναι πλέον γεγονός, έρχεται το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς, το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3 θα έχει μεγαλύτερο προϋπολογισμό από τις προηγούμενες ταινίες και θα παρουσιάσει νέους χαρακτήρες από τις αρχικές ιστορίες του Winnie-the-Pooh, συμπεριλαμβανομένων των Rabbit, heffalumps και woozles.

Αυτή η είδηση έρχεται να συμπληρώσει ένα νέο σύμπαν που ετοιμάζει η Jagged Edge Productions που σας ενημερώσαμε πρόσφατα, ενώ έρχονται επίσης horror ταινίες βασισμένες στα Bambi, Peter Pan, Pinocchio, Sleeping Beauty και άλλες.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το νέο κινηματογραφικό horror σύμπαν αλά Avengers πατώντας εδώ.

Winnie-The-Pooh: Blood and Honey: Έρχεται κινηματογραφικό σύμπαν με ήρωες από παραμύθια!

Όσον αφορά το επερχόμενο Winnie-The-Pooh: Blood and Honey 2, έχει ένα μεγαλύτερο budget σε σχέση με την αρχική ταινία, η οποία έχει καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία με σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το Blood and Honey είναι μια δημιουργία του Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος είχε δουλέψει παλιότερα στα Return of Krampus, The Area 51 Incident. Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Matt Leslie.

Το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας για την Ελλάδα.