Winnie-The-Pooh: Blood and Honey: Έρχεται κινηματογραφικό σύμπαν με ήρωες από παραμύθια!

Poohniverse: Monsters Assemble
19 Μαρτίου 2024 23:20
Winnie-The-Pooh: Blood and Honey: Έρχεται κινηματογραφικό σύμπαν με ήρωες από παραμύθια!

Οι δημιουργοί του Winnie-The-Pooh: Blood and Honey ανακοίνωσαν ότι εκτός από το sequel που θα δείτε σύντομα στους κινηματογράφους, θα φέρουν μία ακόμα ταινία που θα βρίσκεται σε ένα νέο κινηματογραφικό σύμπαν.

Με την ονομασία Poohniverse: Monsters Assemble (Avengers κανείς; ) αυτό το σύμπαν θα περιλαμβάνει διάφορες ταινίες με την πρώτη να είναι το Winnie-The-Pooh: Blood and Honey που είδαμε και στους κινηματογράφους της Ελλάδας. Η Jagged Edge Productions και η ITN Studios ανακοίνωσαν αυτόν το crossover event (ταινία) που θα γίνει διαθέσιμο το 2025.

Οι δύο εταιρίες αποκάλυψαν ότι αυτή η ταινία θα φέρει κοντά τους κακούς από διάφορες ιστορίες σε μία, καθώς θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καταστρέψουν τον κόσμο. Επίσης, θα είναι το ένα μέρος ενός μεγάλου κινηματογραφικού σχεδίου που έχουν στα σκαριά ονόματι The Twisted Childhood Universe.

Ο σκηνοθέτης του Blood and Honey, Jagged Edge, αλλά και ο παραγωγός Rhys Frake-Waterfield δήλωσαν:

Είμαστε πολύ επηρεασμένοι από τα Freddy Vs Jason και The Avengers. Θα θέλαμε πολύ να δούμε μια ταινία τρόμου όπου οι κακοποιοί συγκεντρώνονται και κυνηγούν τους επιζώντες τους. Έχουμε μερικά απίστευτα set pieces στο μυαλό μας και μερικές σεκάνς που πιστεύουμε ότι θα σοκάρουν πραγματικά τον κόσμο. Οι ταινίες που εργαζόμαστε τώρα ως αυτόνομες στηρίζονται στο POOHNIVERSE: MONSTERS ASSEMBLE.

Σε αυτό το σύμπαν, όπως θα δείτε και από την επίσημη αφίσα παρακάτω, θα βρίσκονται ταινίες όπως τα Bambi: The Reckoning, Peter Pan’s Neverland Nightmare, Pinocchio Unstrung, Blood and Honey 1 και 2. Επιπροσθέτως θα πρέπει να περιμένετε ταινίες με την Ωραία Κοιμωμένη και Τρελοκαπελάς (Hatter) από το Alice in Wonderland.

Όσον αφορά το επερχόμενο Winnie-The-Pooh: Blood and Honey 2,  θα έχει ένα μεγαλύτερο budget σε σχέση με την αρχική ταινία, η οποία έχει καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία με σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το Blood and Honey είναι μια δημιουργία του Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος είχε δουλέψει παλιότερα στα Return of Krampus, The Area 51 Incident. Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Matt Leslie.

Ακολουθεί η επίσημη περίληψη της ταινίας:

Οι Winnie-the-Pooh, Piglet, Owl και Tigger βρίσκουν τη ζωή και το σπίτι τους σε κίνδυνο μετά την αποκάλυψη της υπάρξής τους από τον Christopher Robin. Πλέον δε θέλουν να ζουν στις σκιές και η ομάδα αποφασίζει να πάει στην πόλη Ashdown, το σπίτι του Christopher Robin, αφήνοντας ίχνη θανάτου και χάους στο πέρασμά τους. Ο Winnie και οι φίλοι του θα δείξουν σε όλους πόσο θανατηφόροι είναι, αλλά και πόσο πιο δυνατοί και έξυπνοι από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, έτσι ώστε να πάρουν εκδίκηση από τον Christopher Robin για πάντα.

Το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας για την Ελλάδα.

Tags: