Η νέα ταινία του Netflix έχει…απιστία και βρίσκεται στην κορυφή των charts

Ξεπέρασε το Old Dads
27 Οκτωβρίου 2023 14:37
Η νέα ταινία του Netflix έχει…απιστία και βρίσκεται στην κορυφή των charts

Το Netflix έφερε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και μία ολοκαίνουργια ταινία κατάφερε να ξεπεράσει το Old Dads, το οποίο όπως σας ενημερώσαμε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα μπήκε πολύ γρήγορα στα charts. Η νέα ταινία που παίζει αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα και έχει κλέψει -όπως φαίνεται- τις εντυπώσεις, είναι το Burning Betrayal.

Πρόκειται για μία δραματική ταινία-θρίλερ που έρχεται από την Βραζιλία και είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Σου Χέκερ. Στην 2η θέση του top 10 του Netflix έχουμε πλέον το Old Dads, ενώ την πεντάδα κλείνουν τα Vjeran Tomic: The Spider-Man of Paris, The Lost City και Reptile.

Τις υπόλοιπες θέσεις έχουν γνωστές ταινίες που δεν έπεσαν από τα charts, αφού το Reptile παραμένει στη δεκάδα και έχει πλέον την 6η θέση, με το The Dictator να έχει την 7η. Το Gemini Man βρίσκεται 8ο στη λίστα και στη συνέχεια βλέπουμε τα Chicken Run και Sonic the Hedgehog 2 στην 9η και 10η θέση.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες στο Netflix σήμερα

  1. Burning Betrayal
  2. Old Dads
  3. Vjeran Tomic: The Spider-Man of Paris
  4. The Lost City
  5. Reptile
  6. The Dictator
  7. Gemini Man
  8. Fair Play
  9. Chicken Run
  10. Sonic the Hedgehog 2

Λίγα λόγια για το Burning Betrayal

Η πλοκή της ταινίας λέει: Σ’ αυτήν τη μεταφορά μυθιστορήματος της Σου Χέκερ, μια λογίστρια βλέπει την απιστία του αρραβωνιαστικού της ως ευκαιρία για σεξουαλική αφύπνιση, με επικίνδυνες συνέπειες.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Diego Freitas, ενώ το σενάριο έγραψε η Camila Raffanti. Στο cast συναντάμε τους Giovanna Lancellotti, Leonardo Lima, Camilla de Lucas, Bruno Montaleone και άλλους.