Ο David Fincher έχει να δει το Fight Club εδώ και 20 χρόνια και έχει τους λόγους του

Νέες δηλώσεις από τον θρυλικό δημιουργό
25 Οκτωβρίου 2023 17:31
Ο David Fincher έχει να δει το Fight Club εδώ και 20 χρόνια και έχει τους λόγους του

Το Fight Club κυκλοφόρησε στους πριν από 24 ολόκληρα χρόνια και ήταν βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Chuck Palahniuk. Σκηνοθέτης ήταν ο David Fincher, με την ταινία του να θεωρείται το 1999 από τις πιο αμφιλεγόμενες και πολυσυζητημένες ταινίες εκείνης της χρονιάς. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Fincher δεν έχει δει την ταινία εδώ και 20 χρόνια και ούτε θέλει να το κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Fincher έδωσε μια νέα συνέντευξη στο GQ Magazine, όπου εκτός από την επερχόμενη ταινία του ονόματι “The Killer”, μίλησε και για το Fight Club. Αρχικά, ο δημιογράφος του είπε ότι είδε το προηγούμενο βράδυ το Fight Club, με τον Fincher να του απαντάει ότι δεν το έχει δει εδώ και 20 χρόνια και ούτε θέλει να το κάνει.

Δημοσιογράφος: Είδα το Fight Club χθες βράδυ.

David Fincher: Δεν το έχω δει εδώ και 20 χρόνια και ούτε θέλω.

Δημοσιογράφος: Έχετε απέχθεια να παρακολουθείτε τις παλιές σας ταινίες;

David Fincher: Και ναι και όχι. Είναι σαν να κοιτάς τις φωτογραφίες στο δημοτικό ή κάτι τέτοιο…Ναι, ήμουν και εγώ εκεί.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του δημιουργού, ο οποίος όπως φαίνεται δε θέλει να δει ξανά το Fight Club επειδή του θυμίζει τα…παλιά. Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι εκείνος ετοιμάζεται για τη νέα ταινία, το The Killer, που θα παίξει τον Νοέμβριο και στο Netflix.

Στην ταινία, ο Michael Fassbender υποδύεται έναν εκτελεστή ο οποίος ύστερα από μια μοιραία αστοχία, μάχεται τα αφεντικά του, και τον ίδιο, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό. Ο Fassbender απέχει από το Χόλιγουντ από το 2017 λόγω του ότι αντιμετώπιζε κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και του γεγονότος ότι ασχολείται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η τελευταία του ταινία ήταν το X-Men: Dark Phoenix του 2019, και πιο πριν το "Snowman" του 2017.

Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel του Alexis Nolent aka Matz, σε διασκευή του Andrew Kevin Walker του "Fight Club". Στην φωτογραφία επίσης συναντάμε τον Eric Messerschmidt με τον οποίο ο Fincher συνεργάστηκε τόσο στη σειρά "Mindhunter" όσο και στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία "Mank".

Το The Killer θα παίξει στις 10 Νοεμβρίου.

Ο Brad Pitt δεν ήθελε οι γονείς του να δουν το Fight Club