The Boy and the Heron: Η νέα ταινία του Hayao Miyazaki έχει το μισό Χόλιγουντ στο cast της

Αποκαλύφθηκαν όλα τα ονόματα
23 Οκτωβρίου 2023 13:34
The Boy and the Heron: Η νέα ταινία του Hayao Miyazaki έχει το μισό Χόλιγουντ στο cast της

Η νέα ταινία του Hayao Miyazaki με το Studio Ghibli πρόκειται να παίξει στους κινηματογράφους της Αμερικής μέσα στον Δεκέμβριο και μόλις μάθαμε τους ηθοποιούς που θα δανείσουν τις φωνές τους. Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε όλο το αγγλικό voice cast του The Boy and the Heron και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, έχει εκπληκτικά ονόματα από τον Mark Hamill, τον Christian Bale, αλλά και τον Robert Pattinson.

Ο κεντρικός πρωταγωνιστής εδώ είναι ο χαρακτήρας του Bale ονόματι Shoichi Maki, ο οποίος είναι ο πατέρας του Mahito Maki και παίζει ίσως τον σημαντικότερο ρόλο στην ταινία. Ακολουθεί ολόκληρο το cast με τους ηθοποιούς και τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν.

Christian Bale ως Shoichi Maki, Dave Bautista ως The Parakeet King, Gemma Chan ως Natsuko, Willem Dafoe ως Noble Pelican, Karen Fukuhara ως Lady Himi, Mark Hamill ως Granduncle, Robert Pattinson ως The Gray Heron και Florence Pugh ως Kiriko.

Η ιστορία του The Boy and the Heron έχει να κάνει με ένα νεαρό αγόρι ονόματι Mahito που νοσταλγεί την μητέρα του, η οποία πέθανε κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του Τόκιο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένας ερωδιός που μιλάει του αποκαλύπτει ότι η μητέρα του είναι ακόμη ζωντανή. Έτσι ξεκινάει μια περιπέτεια αναζήτησής της σε έναν κόσμο που οι νεκροί και οι ζωντανοί μοιράζονται μεταξύ τους. "Εκεί που ο θάνατος βρίσκει μια νέα αρχή" αναφέρει αινιγματικά το πρόσφατο trailer, το οποίο ντύνεται μουσικά από το soundtrack που γράφει ο Joe Hisaishi, συχνός συνεργάτης του Miyazaki.

Το The Boy and The Heron θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους των ΗΠΑ από τις 8 Δεκεμβρίου, ωστόσο δε γνωρίζουμε ακόμα επίσημα πότε θα προβληθεί στην Ελλάδα.