Αυτό το βίντεο του Harry Potter είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα

Ένα φίλτρο στο TikTok μετατρέπει τους χαρακτήρες
22 Οκτωβρίου 2023 19:19
Αυτό το βίντεο του Harry Potter είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα

Κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό ένα βίντεο στα social media που ήρθε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας μιας και μπαίνουμε στο Harry Potter "Season”.

Πιο συγκεκριμένα, μία γυναίκα έβαλε ένα γνωστό φίλτρο από το TikTok σε μία από τις εμβληματικότερες σκηνές του Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 και το αποτέλεσμα είναι άκρως πετυχημένο. 

Πρόκειται για ένα φίλτρο που αλλάζει τις εκφράσεις του προσώπου σε αυτόν που το χρησιμοποιεί και μία fan του Harry Potter θέλησε να το βάλει στην τελευταία ταινία και πιο συγκεκριμένα όταν ο Harry έρχεται αντιμέτωπος με τον Voldemort στο απαγορευμένος δάσος. Μία σκηνή πολύ συγκινητική και ατμοσφαιρική που σίγουρα θα θυμάστε πολύ καλά, αν έχετε παρακολουθήσει την ταινία.

Τι βίντεο ήρθε και πάλι στη δημοσιότητα από το potterzworld στο Instagram και αν δεν το είχατε δει παλιότερα, τώρα είναι η ευκαιρία:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Potter (@potterzworld)

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα φίλτρο, το οποίο χρησιμοποιείται πλέον από πάρα πολλούς χρήστες σε πολλές σκηνές τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά και ταινιών, καθαρά για χιουμοριστικό σκοπό.

Για την ιστορία, το Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 κυκλοφόρησε το 2011 σημειώνοντας τεράστια εμπορική επιτυχία με έσοδα που ξεπέρασαν τα 1.3 δισεκατομμύρια δολάρια. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι σε αυτή την ταινία έπαιζαν οι Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Alan Rickman, Evanna Lynch, Domhnall Gleeson, Clémence Poésy και άλλοι.

Tags: