Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες horror ταινίες της χρονιάς παίζει από σήμερα στο Disney Plus

“Ο Μπαμπούλας“ του Stephen King είναι διαθέσιμος από σήμερα στον κατάλογο της υπηρεσίας
11 Οκτωβρίου 2023 15:48
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες horror ταινίες της χρονιάς παίζει από σήμερα στο Disney Plus

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και καλές ταινίες τρόμου της χρονιάς, το The Boogeyman (Ο Μπαμπούλας), παίζει από σήμερα στο ελληνικό Disney Plus, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα της υπηρεσίας το Instagram. 

Πρόκειται για μια κινηματογραφική διασκευή του γνωστού και επιτυχημένου μυθιστορήματος τρόμου του Στίβεν Κινγκ (Stephen King), σε σκηνοθεσία Rob Savage (Dashcam), με ιδιαίτερα ζοφερή, αποπνικτική ατμόσφαιρα, όπου το κακό παραμονεύει σε κάθε γωνιά.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής: Η μαθήτρια γυμνασίου Sadie Harper και η μικρότερη αδερφή της Sawyer είναι συγκλονισμένες από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους, χωρίς να έχουν σημαντική στήριξη από τον πατέρα τους, Will, έναν θεραπευτή που προσπαθεί να διαχειριστεί το δικό του πόνο. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι τους αναζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγάει οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων του.

Τις εντυπώσεις μας για το The Boogeyman που επιμελήθηκε η Στέλλα Παπασαραφιανού θα βρείτε πατώντας εδώ. Πρωταγωνιστούν οι Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivian Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), Lisa Gay Hamilton (Vice) και David Dastmalchian (Dune).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney+ Greece (@disneyplusgr)

Η ταινία κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες στις αίθουσες και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούνιο κάνοντας εισπράξεις που έφτασαν τα $82 εκατομμύρια, έχοντας κόστος παραγωγής τα $35 εκατομμύρια. Πλέον οι συνδρομητές του Disney Plus μπορούν να την απολαύσουν δωρεάν από την άνεση του σπιτιού τους. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το trailer του The Boogeyman.