Το The Lost City κυκλοφόρησε στο Netflix και κατέκτησε την 1η θέση του Top 10 στην Ελλάδα

Ποιες ταινίες βρίσκονται μέσα στη δεκάδα;
09 Οκτωβρίου 2023 13:56
Το The Lost City κυκλοφόρησε στο Netflix και κατέκτησε την 1η θέση του Top 10 στην Ελλάδα

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν τα charts. Πιο συγκεκριμένα, το Top 10 της υπηρεσίας άλλαξε και παρακάτω θα βρείτε τις 10 δημοφιλέστερες ταινίες που παίζουν αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα.

Πρόσφατα έγινε διαθέσιμο στην υπηρεσία το The Lost City με την Sandra Bullock και τον Channing Tatum και πολύ γρήγορα σκαρφάλωσε στην 1η θέση του Top 10, όπου και παρέμεινε. Στη 2η θέση συναντάμε το Fair Play, ενώ την πεντάδα των charts κλείνουν τα Infinite, Reptile και Nowhere.

Την 6η θέση του Top 10 του Netflix έχει το ολοκαίνουργιο Ballerina, ενώ από κάτω του βρίσκεται το Sonic The Hedgehog 2, καθώς και το Spider-Man: No Way Home, το Love is in the Air και το Sing 2.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix σήμερα:

  1. The Lost City
  2. Fair Play
  3. Infinite
  4. Reptile
  5. Nowhere
  6. Ballerina
  7. Sonic The Hedgehog 2
  8. Spider-Man: No Way Home
  9. Love is in the Air
  10. Sing 2

Λίγα λόγια για το The Lost City:

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει: Μια συγγραφέας καταλήγει σε μια περιπέτεια στη ζούγκλα μαζί με ένα μοντέλο, αφού την απάγει ένας εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος που αναζητά έναν χαμένο θησαυρό.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Daniel Radcliffe, Patti Harrison, Oscar Nunez και Da’Vine Joy Randolph, ενώ ο Brad Pitt έχει ένα cameo. Τα αδέρφια Aaron & Adam Nee σκηνοθετούν το The Lost City μαζί με την Fortis Films.