O Μάρτιν Σκορσέζε κάνει βίντεο στο TikTok μαθαίνοντας τις... “σλανγκ“ ορολογίες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόρη του τον πέρασε από κουίζ ερωτήσεων με τις ορολογίες και τις λέξεις που χρησιμοποιεί η νεολαία
07 Οκτωβρίου 2023 14:48
O Μάρτιν Σκορσέζε κάνει βίντεο στο TikTok μαθαίνοντας τις... “σλανγκ“ ορολογίες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν έλεγε κανείς μέχρι χθες ότι θα βλέπαμε ποτέ τον Μάρτιν Σκορσέζε σε βίντεο στο TikTok να απαντάει σε κουίζ ερωτήσεων με "σλανγκ" ορολογίες, θα μας φαινόταν σαν μια τρελή πιθανότητα.

Όμως σε αυτό το timeline που ζούμε συνέβη και ο θρυλικός σκηνοθέτης, μαζί με την κόρη του Φραντσέσκα Σκορσέζε ανέβασαν ένα βίντεο στο TikTok της, όπου προσπάθησε να μαντέψει το τι σημαίνουν μερικές μοντέρνες "σλανγκ" ορολογίες και λέξεις, που η νεολαία -και δη στο TikTok- χρησιμοποιεί τη σήμερον ήμερα. 

Ο σκηνοθέτης των ταινιών Wolf of Wall Street, "Taxi Driver" και του επερχόμενου "Killers of the Flower Moon" τα πήγε αρκετά καλά ειδικά για την ηλικία του μαντεύοντας διάφορες λέξεις και όρους όπως το "tea", που στα αγγλικά σημαίνει ότι κουτσομπολεύει κανείς τα πάντα σε κάποιον άλλο, το "ick" που είπε ότι είναι "κάτι που το βρίσκεις τρομερά αποκρουστικό" και το "hits different", που είπε σωστά πως είναι κάτι που "το αντιλαμβάνεσαι με εντελώς διαφορετικό τρόπο". 

Βέβαια χάρισε και αρκετές στιγμές γέλιου με την κόρη του προσπαθώντας να βρει τι σημαίνουν άλλες "σλανγκ" ορολογίες που δεν τις ήξερε, όπως το "sneaky link" που σημαίνει αλλιώς "booty call" ή ένα ραντεβού που έχει ως σκοπό αποκλειστικά και μόνο τη σεξουαλική συνεύρεση. "Δεν χρησιμοποιούσαμε ποτέ τέτοιον όρο. Δεν βλέπαμε με τόσο συγκεκριμένο τρόπο τον κόσμο στις μέρες μου" είπε ο Scorsese.  

Απολαύστε το βίντεο του Σκορσέζε στο TikTok που έγινε viral: 

Στο τέλος η κόρη του είπε ότι "οριακά το πέρασε" το κουίζ, παρά το ότι ο μπαμπάς της προέρχεται από μια εντελώς διαφορετική εποχή όντας 80 ετών πλέον. 

Η επόμενη ταινία του Σκορσέζε, το Killers of the Flower Moon θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.