Killers of the Flower Moon: Νέα ματιά στην ταινία του Scorsese με τον Leonardo DiCaprio

Τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους και αργότερα στο Apple TV+
20 Σεπτεμβρίου 2023 22:01
Killers of the Flower Moon: Νέα ματιά στην ταινία του Scorsese με τον Leonardo DiCaprio

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από το Killers of the Flower Moon, το οποίο αναμένεται να παίξει στις αίθουσες μέσα στον Οκτώβριο και αργότερα να φτάσει και στο Apple TV+. Πρόκειται για τη νέα ταινία του Martin Scorsese με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio, τον Robert De Niro και την Lily Gladstone.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η νέα ταινία του θρυλικού Martin Scorsese βασίζεται στο δημοφιλές best-seller βιβλίο του David Grann και θέλει να σας μεταφέρει στην Οκλαχόμα το 1920. Το νέο trailer, λοιπόν, θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά από αυτό το project και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Leonardo DiCaprio (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) ως Ernest Burkhart, ένας κάτοικος της Οκλαχόμα που παντρεύεται τη Mollie Kyle (Λίλι Γκλάντστοουν - Lily Gladstone), μια ιθαγενής γυναίκα που έχει κληρονομήσει μια τεράστια περιουσία πετρελαίου. Ο Robert De Niro (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) υποδύεται τον θείο του Ernest, William Hale, έναν κτηνοτρόφο που εμπλέκεται στη συνωμοσία για την κλοπή της γης και του πλούτου των Osage. Τέλος, ο Jesse Plemons (Τζέσι Πλέμονς) υποδύεται έναν πρώην Texas Ranger, ο οποίος αποστέλλεται από τον J. Edgar Hoover για να ερευνήσει την υπόθεση για λογαριασμό του νεοσύστατου FBI.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης και οι Tantoo Cardinal, John Lithgow, Cara Jade Myers, Brendan Fraser, Jillian Dion, Janae Collins, William Belleau, Jason Isbell, Louis Cancelmi, Scott Shepherd και Pat Healy. Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν ο Scorsese, ο Eric Roth, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ για το σενάριο του "Forrest Gump", μαζί με τον συγγραφέα David Grann.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Killers of the Flower Moon είναι η νεότερη ταινία του Martin Scorsese ύστερα από το The Irishman που είδαμε το 2020 στο Netflix και που ήταν υποψήφιο για 10 βραβεία Όσκαρ.

Το Killers of the Flower Moon (Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού) αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Οκτωβρίου, ενώ αργότερα θα παίξει και μέσω streaming στο Apple TV+.