The Exorcist: Believer - Δείτε το νέο trailer του Εξορκιστή με ελληνικούς υπότιτλους!

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα
12 Σεπτεμβρίου 2023 13:06
The Exorcist: Believer - Δείτε το νέο trailer του Εξορκιστή με ελληνικούς υπότιτλους!

Κυκλοφόρησε το νέο trailer του The Exorcist: Believer (Ο Εξορκιστής: Πιστός), το οποίο πρόκειται να καταφθάσει στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 12 Οκτωβρίου. Πριν από 50 χρόνια, η πιο τρομαχτική ταινία όλων των εποχών κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη και τρομοκράτησε θεατές σε όλο τον κόσμο και πλέον επιστρέφει με ένα νέο κεφάλαιο στο franchise και μία ολοκαίνουργια ιστορία. 

Η νέα ταινία έρχεται σε παραγωγή της Blumhouse και από τον σκηνοθέτη David Gordon Green (Halloween τριλογία), με πρωταγωνιστές τους Ellen Burstyn, Jennifer Nettles, Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Olivia Marcum, Raphael Sbarge, Lidya Jewett, E.J. Bonilla, Antoni Corone και Linda Boston. 

Το νέο trailer, λοιπόν, είναι εδώ και μάλιστα μπορείτε να το απολαύσετε με ελληνικούς υπότιτλους μέσα από τον player που ακολουθεί: 

Η επίσημη σύνοψη του The Exorcist: Believer αναφέρει:  

Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.  

Το The Exorcist: Believer θα παίξει στους κινηματογράφους στις 12 Οκτωβρίου.