Η ανατριχιαστική horror ταινία The Strangers γίνεται reboot από την Lionsgate

To home invasion horror επιστρέφει με τρεις νέες ταινίες
09 Σεπτεμβρίου 2023 12:27
Η ανατριχιαστική horror ταινία The Strangers γίνεται reboot από την Lionsgate

Η Lionsgate μόλις ανακοίνωσε ότι το γνωστό και αρκετά επιτυχημένο horror franchise της ονόματι “The Strangers” πρόκειται να επιστρέψει με μία ολοκαίνουργια τριλογία. Η εταιρία θα κάνει ουσιαστικά reboot τη σειρά και ετοιμάζει τρεις ταινίες που θα έρθουν μέσα στο 2024. 

Για να το γιορτάζει, η Lionsgate έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας δύο νέες αφίσες που θέλουν να σας βάλουν λίγο στο κλίμα της επερχόμενης τριλογίας, ενώ παράλληλα κλείνει ραντεβού και στις 12 Οκτωβρίου στο NYCC για περισσότερες πληροφορίες. 

Η ονομασία της τριλογίας είναι The Strangers Trilogy και όπως μαθαίνουμε θα παίξουν οι Madelaine Petsch (Riverdale), Froy Gutierrez (Hocus Pocus 2), Rachel Shenton (The Silent Child), Ema Horvath (Rings of Power) και Gabe Basso (Hillbilly Elegy). Ο Renny Harlin (Cliffhanger, Deep Blue Sea, Die Hard 2) θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, σε ένα σενάριο που έγραψαν οι Alan R. Cohen and Alan Freedland (The Freak BrothersDue Date).  

Δείτε τις πρώτες αφίσες: 

 

Κλείστε το παράθυρό σας. Κλειδώστε την πόρτα σας. Έρχονται... Πάρτε μια πρώτη γεύση από το The Strangers Trilogy στο NYCC από τον σκηνοθέτη Renny Harlin και τον παραγωγό Courtney Solomon στις 12 Οκτωβρίου.   

Η Lionsgate ανακοίνωσε ότι οι νέες ταινίες βασίζονται στο γνωστό franchise που ξεκίνησε το 2008 με πρωταγωνίστρια την Liv Tyler, ενώ δέκα χρόνια μετά και πιο συγκεκριμένα το 2018 ήρθε το sequel με την ονομασία The Strangers: Prey at Night. Η πρώτη ταινία έλαβε χώρα σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο δάσος, ενώ στη συνέχεια είδαμε τους κακούς της υπόθεσης Man in the Mask, Dollface και Pinup Girl να βρίσκουν τα θύματά τους σε ένα πάρκο.