Έρχονται παντόφλες Crocs με τη μορφή του Shrek σε περίπτωση που θέλετε να τα βάλετε στα πόδια σας

Μάλλον γιατί το Shrek 5 είναι καθ'οδόν
07 Σεπτεμβρίου 2023 20:23
Έρχονται παντόφλες Crocs με τη μορφή του Shrek σε περίπτωση που θέλετε να τα βάλετε στα πόδια σας

Η συνεργασία της DreamWorks με την Crocs, τη γνωστή εταιρία που παράγει τις γνωστές ανατομικές παντόφλες, φέρνει ίσως το πιο ασχημόμορφο ζευγάρι που έχετε δει, με τη μορφή του Σρεκ, είτε τα λατρεύετε είτε τα μισείτε. 

Πράγματι, τα Crocs x Shrek έρχονται όπως μεταδίδει το Hypebeast και ίσως να αποτελούν δείγμα ότι κάτι ψήνεται στο λατρεμένο franchise κινουμένων σχεδίων για το Shrek 5 που μάθαμε ότι βρίσκεται στα σκαριά, μετά την εμπορική επιτυχία του Puss in Boots: The Last Wish

To κλασικό ζευγάρι των Crocs είναι βαμμένο σε ένα έντονο πράσινο χρώμα με καφετί πιτσιλιές που θυμίζουν το δέρμα του Σρεκ από την ταινία. Το λουρί στη φτέρνα είναι επενδυμένο με καφέ γούνα θυμίζοντας τα ρούχα του Σρεκ και φέρουν το λογότυπο με το "S". Επίσης έρχονται διακοσμημένα με μερικά αξεσουάρ που είναι πρακτικά η μύτη και τα παράξενα αυτιά του Σρεκ, αντί για πινέζες που συνήθως εφαρμόζουν πάνω τους. 

Δείτε φωτογραφίες τους

Η τιμή των Crocs στα χρώματα του Shrek θα ανέρχεται στα $60 και αναμένεται να διατεθούν στα ράφια μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. 

Tags: