Ο δημιουργός του District 9 έχει άσχημα νέα για το πολυπόθητο sequel της ταινίας

Αβέβαιο το μέλλον της
26 Αυγούστου 2023 18:22
Ο δημιουργός του District 9 έχει άσχημα νέα για το πολυπόθητο sequel της ταινίας

Τον Φεβρουάριο του 2021 σάς είχαμε ενημερώσει ότι το sequel του District 9 είναι στα σκαριά από τον Neill Blomkamp, αλλά φαίνεται πώς τα πράγματα τελικά δεν κυλούν ομαλά για το project. Ο δημιουργός έδωσε μια νέα συνέντευξη στο The Hollywood Reporter και μεταξύ άλλων μίλησε για το District 10 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται η ταινία.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν το District 10 θα είναι παραγωγής Sony Pictures, η οποία βρισκόταν κανονικά στο District 9, εκείνος, απάντησε πολύ γρήγορα λέγοντας ότι ναι η Sony Pictures “θα συνδεόταν” με το project, αν όντως τελικά συμβεί ποτέ.

Δεν ξέρω αν ετοιμάζεται η ταινία ή όχι. Δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω τώρα, αλλά κάποια στιγμή, ίσως γίνει.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ούτε ο ίδιος ο Neill Blomkamp γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει με την ταινία της Sony Pictures και τα νέα που έδωσε τώρα στη δημοσιότητα μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι εκείνος θα συνεργαστεί ξανά με τους Sharlto Copley και Terri Tatchell για να γράψουν το σενάριο, ενώ πριν μήνες είχε δηλώσει στο IGN ότι συνέχιζαν να γράφουν το σενάριο, το οποίο θα βασιζόταν σε ένα θέμα της αμερικάνικης ιστορίας.

Για την ιστορία, το District 9 κυκλοφόρησε το 2009 και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, ενώ είχε γνωρίσει και μια πολύ καλή εμπορική επιτυχία με έσοδα που ξεπέρασαν τα 210 εκατομμύρια δολάρια στο box office.