Τα χρήματα που έχει βγάλει το Oppenheimer μέχρι σήμερα

Η ταινία θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας σύντομα
20 Αυγούστου 2023 20:09
Τα χρήματα που έχει βγάλει το Oppenheimer μέχρι σήμερα

Το Oppenheimer έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιούλιο στους περισσότερους κινηματογράφους του κόσμου, αλλά στην Ελλάδα έλαβε μια μεγάλη καθυστέρηση. Η νέα ταινία του Christopher Nolan με πρωταγωνιστή τον Cillian Murphy θα παίξει στη χώρα μας 24 Αυγούστου και μόλις μάθαμε ότι ξεπέρασε ένα μεγάλο ορόσημο στο box office.

Πόσα χρήματα έχει βγάλει μέχρι σήμερα το Oppenheimer; Την απάντηση έρχεται να δώσει τώρα το Variety, καθώς έχει τα επίσημα νούμερα της ταινίας από το παγκόσμιο box office. Σύμφωνα με το site, η βιογραφική ταινία του J. Robert Oppenheimer έχει ξεπεράσει πλέον τα 700 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό το νούμερο το καθιστά ως την 4η πιο εμπορική ταινία της χρονιάς.

Ύστερα από πέντε εβδομάδες που βρίσκεται στους κινηματογράφους, η δραματική ταινία έβγαλε 718 εκατομμύρια δολάρια, με τα 285 εκ. να έρχονται από την Αμερική και τα 437 εκ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ταινία κατάφερε να ξεπεράσει το Fast X, αφού είχε φτάσει τα 704 εκατομμύρια δολάρια στο box office, αλλά και το Spider-Man: Across the Spider-Verse που τελείωσε την κινηματογραφική του πορεία με 686 εκατομμύρια. Το Oppenheimer βρίσκεται πλέον κάτω από το Guardians Of The Galaxy Vol. 3 (845 εκ.), Barbie (1.2 δισεκατομμύρια) και The Super Mario Bros. Movie (1.35 δισεκατομμύρια).

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει:

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Το εκπληκτικό και all-star cast του Oppenheimer περιλαμβάνει ονόματα όπως: Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Gary Oldman, Dane DeHaan, Jack Quaid, Gustaf Skarsgard, Matthew Modine. Το cast συμπληρώνουν κι άλλα ηχηρά ονόματα όπως οι: Dylan Arnold, David Krumholtz, Alden Ehrenreich, David Dastmalchian, Olli Haaskivi, Jason Clarke, James D’Arcy, Michael Angarano, Guy Burnet, Danny Deferrari, Matthias Schweighöfer, Harrison Gilbertson, Emma Dumont και Devon Bostick.

Το Oppenheimer προβάλλεται διεθνώς ήδη ενώ στην Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου.

Tags: