Το Til Death Do Us Part είναι η νέα ταινία του δημιουργού του Final Destination (BINTEO)

Παίζει ήδη σε ορισμένους κινηματογράφους της Αμερικής
07 Αυγούστου 2023 15:18
Το Til Death Do Us Part είναι η νέα ταινία του δημιουργού του Final Destination (BINTEO)

Η νέα ταινία του δημιουργού του Final Destination παίζει από σήμερα σε ορισμένους κινηματογράφους της Αμερικής. Ο λόγος γίνεται για το Til Death Do Us Part που έρχεται από τον Jeffrey Reddick και τον σκηνοθέτη του The Call, Timothy Woodward Jr.

Η εν λόγω ταινία τρόμου λέει ότι η μια ρομαντική ιστορία δεν έχει πάντα χαρούμενο τέλος. Η σύνοψη αναφέρει τα εξής: Μετά τη φυγή από την ημέρα του γάμου της, μια μέλλουσα νύφη πρέπει να παλέψει για να επιβιώσει ενάντια στον πρώην αρραβωνιαστικό της και τους επτά θανατηφόρους -παραλίγο- κουμπάρους τους.

Η Cineverse, η οποία είναι η εταιρία παραγωγής λέει ότι το Til Death Do Us Part έχει μπόλικη δράση που συνδυάζει κάπως το John Wick με μία ιστορία εκδίκησης που φέρνει στο Kill Bill του Quentin Tarantino.

“Στην απόλυτη αναμέτρηση τρόμου, οι κουμπάροι σύντομα ανακαλύπτουν ότι η νύφη δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στη ζωή που άφησε πίσω της”.

Το cast της ταινίας περιλαμβάνει τους Cam Gigandet, Jason Patric, Natalie Burn, Orlando Jones, Ser'Darius Blain, Pancho Moler, Neb Chupin, D.Y. Sao, Sam Lee Herring, Alan Silva, Nicole Arlyn, Anais Lilit, Olya Banar, Mike Starr και άλλους.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα παίξει η ταινία και στους κινηματογράφους της Ελλάδας. Παρακολουθήστε το πρόσφατο trailer παρακάτω.