Η ταινία της Barbie όλο και πιο κοντά στο να φτάσει το $1 δις εισπράξεις

Ακόμη ένα ορόσημο για την ταινία της Greta Gerwig με τους Margot Robbie και Ryan Gosling
04 Αυγούστου 2023 13:41
Η ταινία της Barbie όλο και πιο κοντά στο να φτάσει το $1 δις εισπράξεις

Ξέφρενη όσο λίγες ταινίες στην μετά-πανδημική εποχή χαρακτηρίζεται η εμπορική επιτυχία της ταινίας της Barbie, σε σκηνοθεσία Greta Gerwig, με τους Margot Robbie και Ryan Gosling. Μέσα σε μερικές μέρες από την τελευταία φορά που αναφέραμε τα νούμερά της, η επέλασή της συνεχίστηκε με τέτοιο ρυθμό που την φέρνει ένα βήμα πριν φτάσει στο "ελίτ κλαμπ" των ταινιών του $1 δισεκατομμυρίου. 

Συγκεκριμένα, η Barbie ξεπέρασε το ορόσημο των $900 εκατομμυρίων εισπράξεων παγκοσμίως και όλα αυτά μέσα σε 14 μέρες από την πρεμιέρα της, η οποία έγινε ταυτόχρονα με το "Oppenheimer" του Christopher Nolan σε ένα γεγονός που ονομάστηκε στα social media ως "Barbenheimer", καθώς χάρη στις διπλές προβολές τους στις αίθουσες επωφελήθηκαν και οι δύο από την κοσμοσυρροή. Αρκεί να πούμε ότι παράλληλα η ταινία του Nolan σημειώνει πάνω από $425 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. 

Αναλυτές λένε ότι είναι θέμα μερικών ημερών μέχρι να φτάσει το $1 δισεκατομμύριο στο box office και να γίνει η 2η ταινία του 2023 που καταφέρνει αυτό το επίτευγμα, μετά το σαρωτικό The Super Mario Bros. Movie. Εικάζεται ότι η τελική της συγκομιδή θα αγγίξει τα 1.3 δις δολάρια και θα γίνει η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία για φέτος. 

Χάρη στον CEO της Warner Bros. Discovery μάθαμε πότε περίπου θα διατεθεί η Barbie στην streaming υπηρεσία Max

H ταινία της Greta Gerwig διαθέτει ένα all-star cast που αποτελείται από τους: America, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya και Helen Mirren.

Πατώντας εδώ, θα μάθετε και μερικά παράξενα facts για την ταινία που ίσως δε γνωρίζετε.

Το Barbie συνεχίζει να προβάλλεται σε όλους τους κινηματογράφους.