Barbie: Μάθαμε πότε αναμένεται η ταινία στην υπηρεσία Max (πρώην HBO Max)

Την ώρα που είναι σε τροχιά να φτάσει το $1 δις δολάρια εισπράξεις
03 Αυγούστου 2023 21:49
Barbie: Μάθαμε πότε αναμένεται η ταινία στην υπηρεσία Max (πρώην HBO Max)

Η αναπάντεχα τεράστια επιτυχία της ταινίας της Barbie από εμπορική πλευράς φέρνει τη Warner Bros. Discovery σε πλεονεκτική θέση στη μάχη του box office, αλλά και να αναθεωρήσει την streaming στρατηγική της. 

Επειδή ακόμη η Barbie κόβει και θα συνεχίσει να κόβει για αρκετές εβδομάδες εισιτήρια σε όλον τον κόσμο, η κυκλοφορία της στην streaming υπηρεσία Max (πρώην HBO Max) δε θα γίνει τόσο σύντομα όσο σε άλλες περιπτώσεις. Ο CEO της Warner Bros. Discovery, David Zaslav αποκάλυψε εν μέσω του meeting των μετόχων για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο, ότι η Barbie θα κυκλοφορήσει για τους συνδρομητές του Max μέσα στο χειμώνα

Αυτό σημαίνει ότι η Barbie θα παραμείνει αρκετά παραπάνω από το καθιερωμένο 45ήμερο στις αίθουσες και για αυτό η streaming διάθεσή της θα παραταθεί αναλόγως, μιας και η Warner Bros. βλέπει πως της φέρνει χρήματα με το τσουβάλι. Ειδικά αν λάβετε υπόψιν ότι κόστισε περί τα $145 εκατομμύρια η παραγωγή της, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το marketing. 

Η άκρως εντυπωσιακή επέλαση της Barbie στο box office μετράει μέχρι σήμερα πάνω από $811 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, προχωρώντας με φόρα για το ορόσημο του $1 δισεκατομμυρίου. Λέγεται ότι θα αγγίξει το δισεκατομμύριο, σύμφωνα με αναλυτές, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ συνολικά η συγκομιδή της εκτιμάται ότι θα κλείσει κοντά στο $1.3 δις. 

H ταινία της Greta Gerwig διαθέτει ένα all-star cast που αποτελείται από τους: America, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya και Helen Mirren.

Πατώντας εδώ, θα μάθετε και μερικά παράξενα facts για την ταινία που ίσως δε γνωρίζετε.

Το Barbie συνεχίζει να προβάλλεται σε όλους τους κινηματογράφους.

Tags: