Gladiator: Η οσκαρική ταινία του Russell Crowe θα παίζει σύντομα στο Netflix

Ετοιμαστείτε να ζήσετε ακόμη μια φορά το δράμα του Ridley Scott
28 Ιουλίου 2023 15:31
Gladiator: Η οσκαρική ταινία του Russell Crowe θα παίζει σύντομα στο Netflix

Το Gladiator (Μονονάχος), το επικό ιστορικό δράμα εποχής με πρωταγωνιστή τον Russell Crowe πρόκειται να παίζει από αυτόν τον Αύγουστο στο Netflix. Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία ανέβασε ένα νέο βίντεο στο ελληνικό κανάλι της στο YouTube και αποκάλυψε ότι η ταινία, η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα, έρχεται στην πλατφόρμα.

Τη σκηνοθεσία της οσκαρικής ταινίας είχε αναλάβει ο Ridley Scott, ενώ το σενάριο είχαν γράψει οι David Franzoni, John Logan και William Nicholson. Αν δεν το γνωρίζετε, ο Μονομάχος κέρδισε πέντε συνολικά βραβεία Όσκαρ, ανάμεσά τους για Καλύτερη Ταινία και Καλύτερη Σκηνοθεσία. Έτσι, από τις 16 Αυγούστου μάθαμε ότι το Gladiator επιστρέφει και πάλι στο Netflix.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Ο Maximus είναι ένας δυναμικός Ρωμαίος στρατηγός, αγαπητός όχι μόνο από τους στρατιώτες του αλλά κι απ’ τον ηλικιωμένο αυτοκράτορα Marcus Aurelius. Λίγο πριν το θάνατό του, ο αυτοκράτορας επιλέγει τον Maximus ως κληρονόμο του και όχι τον ίδιο του το γιο, τον Commodus. Στην αναμέτρηση που ακολουθεί ο Maximus και η οικογένειά του καταδικάζονται σε θάνατο.

Ο δυναμικός στρατηγός δε μπορεί να σώσει την οικογένειά του κι ο ίδιος συλλαμβάνεται και οδηγείται στην αρένα των μονομάχων μέχρι το θάνατό του. Το μόνο πράγμα που επιθυμεί πλέον είναι να φτάσει στην κορυφή και να πάρει την εκδίκησή του.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Oliver Reed, Richard Harris, Derek Jacobi, Djimon Hounsou, David Schofield, John Shrapnel, Tomas Arana, Ralf Moeller, Spencer Treat Clark, David Hemmings, Tommy Flanagan, Sven-Ole Thorsen, Omid Djalili, Nicholas McGaughey, Chris Kell, Tony Curran και άλλοι.

Το Gladiator θα παίζει στο Netflix από τις 16 Αυγούστου.