Προλάβετε και δείτε δωρεάν μια από τις πιο αλλόκοτες ταινίες γυρίστηκαν ποτέ μέσα από το ERTFLIX

Το Inland Empire σε σκηνοθεσία David Lynch προστέθηκε στον κατάλογο της streaming υπηρεσίας της ΕΡΤ
27 Ιουλίου 2023 20:12
Προλάβετε και δείτε δωρεάν μια από τις πιο αλλόκοτες ταινίες γυρίστηκαν ποτέ μέσα από το ERTFLIX

Για ακόμη μια φορά η ταινιοθήκη του ERTFLIX εντυπωσιάζει με τις σινεφίλ επιλογές της προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν δωρεάν αξιόλογες ταινίες αλλά και ενίοτε διαμάντια του παγκόσμιου σινεμά. 

Στην προκειμένη προσφέρει το "Inland Empire" του 2006 σε σκηνοθεσία του David Lynch, του μέτρ του παράξενου στην -ίσως- πιο αλλόκοτη ταινία που γύρισε ποτέ. Αρκεί και μόνο να ρίξετε μια ματιά στο trailer παρακάτω για να πάρετε μια γεύση από το ψυχολογικό θρίλερ. 

Μια ταινία του Ντέιβιντ Λιντς δε θα μπορούσε να μην έχει και έναν εκπληκτικό θίασο για αυτό και επιστράτευσε τους Laura Dern, Jeremy Irons, Justin Theroux και Harry Dean Stanton. 

Σύμφωνα με την υπόθεση: "H Νίκι (Λόρα Ντερν) ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Κίνγκσλεϊ (Τζέρεμι Άιρονς). Συμπρωταγωνιστής της είναι ο Ντέβον (Τζάστιν Θερού), που λέγεται πως ρίχνει στο κρεβάτι όλες του τις συμπρωταγωνίστριες. Αυτή τη φορά όμως τον έχουν προειδοποιήσει πως ο άντρας της είναι κτητικός, οξύθυμος και πανίσχυρος στον χώρο. Πρόκειται για το ριμέικ μιας ταινίας, βασισμένης σε ένα πολωνικό τσιγγάνικο παραμύθι για μια εξωσυζυγική σχέση. Η ταινία αυτή ποτέ δεν ολοκληρώθηκε γιατί οι αρχικοί της πρωταγωνιστές -που είχαν σχέση και πίσω από την οθόνη- δολοφονήθηκαν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τα γυρίσματα ξεκινούν και μαζί και η παράνομη σχέση της Νίκι και του Ντέβον. Σύντομα η ταινία μπερδεύεται με την πραγματικότητα…"

Πατήστε εδώ για να δείτε δωρεάν το Inland Empire

Βιαστείτε όμως μιας και θα βρίσκεται στον κατάλογο για λίγα 24ωρα ακόμα και συγκεκριμένα μέχρι την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 23:59