Ο σκηνοθέτης του FAST X θέλει να κάνει ταινία το Fortnite

Ψήνεται όπως δήλωσε χαρακτηριστικά
22 Ιουλίου 2023 16:30
Ο σκηνοθέτης του FAST X θέλει να κάνει ταινία το Fortnite

Το Fortnite είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα multiplayer-battle royale παιχνίδια του πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, πως θα σας φαινόταν εάν αυτός ο τίτλος ερχόταν στη μεγάλη οθόνη, όπως συνέβη με άλλα franchises όπως είναι το Resident Evil και το Uncharted; Φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης του Fast X «είναι μέσα» για να αναλάβει ένα τέτοιο project.

Πιο συγκεκριμένα, ο Louis Leterrier, ο οποίος μάς χάρισε πρόσφατα το Fast X και ετοιμάζεται και για το επόμενο μέρος του Fast and Furious franchise, θα έκανε άνετα ταινία το Fortnite. Μιλώντας στο DiscussingFilm κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con, ο Leterrier αποκάλυψε τις φιλοδοξίες που έχει για να φέρει το Fortnite στον κινηματογράφο.

Εκείνος δεν επιβεβαίωσε εάν είναι λάτρης του παιχνιδιού και ασχολείται μαζί του, αλλά σημείωσε ότι είναι κάτι με το οποίο είναι παθιασμένος να κάνει. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Epic Games έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με μεγάλες εταιρίες του χώρου φέρνοντας στο παιχνίδι της skins και χαρακτήρες από την DC, την Marvel, το Halo, τα Transformers, το Resident Evil, το Star Wars και πολλά άλλα.

Οι δηλώσεις του Leterrier σταματούν εδώ, μιας και δεν μοιράστηκε τίποτα περισσότερο. Εκείνος ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό για το Fast X: Part 2 με τον Vin Diesel.

Εσείς θα θέλατε μία Fortnite ταινία «σαν λούνα παρκ» όπως παραδείγματος χάρη το Free Guy με τον Ryan Reynolds; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: