Νέα ματιά στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone (ΦΩΤΟ)

Τον Σεπτέμβριο η πρεμιέρα της ταινίας
20 Ιουλίου 2023 00:46
Νέα ματιά στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone (ΦΩΤΟ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια ολοκαίνουργια εικόνα από τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ονόματι “Poor Things”, η οποία αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους μέσα στον Σεπτέμβριο.

Κεντρικό πρόσωπο της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου είναι η Emma Stone, η οποία πρωταγωνιστεί και στην ολοκαίνουργια εικόνα που δημοσίευσε το Total Film. Εκείνη φοράει ένα φόρεμα σε ένα χιονισμένο σκηνικό κοιτώντας την κάμερα, ενώ πίσω της βρίσκεται και ο χαρακτήρας του Mark Ruffalo, ο οποίος κάθεται σε ένα παγκάκι.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Η πλοκή της βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray και είναι μια πιο μοντέρνα εκδοχή και παραλλαγή της ιστορίας της κόρης του Φρανκενστάιν, Bella. H Bella Baxter είναι μια γυναίκα που πεθαίνει τραγικά, αλλά επανέρχεται στη ζωή από έναν ειδικό επιστήμονα, τον οποίο υποδύεται ο Willem Dafoe. Το Poor Things είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray που κυκλοφόρησε το 1992.

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει επιλέξει ένα εκπληκτικό cast για τη νέα ταινία του, αφού θα παίξουν και οι Willem Dafoe, Ramy Youssef, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael, Margaret Qualley, Suzy Bemba, Kathryn Hunter και Wayne Brett. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Poor Things δεν είναι η πρώτη ταινία που συνεργάζεται ο Λάνθιμος με την Stone, καθώς εκείνη έχει παίξει και στο "The Favourite", αλλά και στη μικρού μήκους ταινία "Βληχή".

Στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Λάνθιμος, αλλά το σενάριο έχει γράψει ένας πολύ στενός συνεργάτης του, ο Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει και στο οσκαρικό The Favourite.

Το Poor Things θα παίξει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου.