Ένα ακόμη μεγάλο όνομα θα παίξει στην επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Πλάι φυσικά στην Emma Stone
16 Μαρτίου 2024 16:07
Ένα ακόμη μεγάλο όνομα θα παίξει στην επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για την επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που θα πρωταγωνιστεί η Emma Stone. Ο λόγος γίνεται για το Kinds of Kindness, το οποίο θα δείτε τον Ιούνιο, αλλά δε θα είναι η μόνη ταινία που ετοιμάζει ο επιτυχημένος  Έλληνας σκηνοθέτης.

Και αυτό γιατί ήδη έχει στα σκαριά το επόμενό του project που ακούει στο όνομα Save the Green Planet που θα λειτουργεί ως remake στην ομότιτλη Κορεάτικη ταινία. Οι πληροφορίες είναι λιγοστές μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν το cast.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Insider, αποκαλύφθηκε ένα ακόμη μεγάλο όνομα που θα βρίσκεται πλάι στην Emma Stone για το Save the Green Planet. Ο λόγος γίνεται για τον Jesse Plemons των Breaking Bad, The Power of the Dog και Killers of the Flower Moon, ο οποίος είναι μια ανάσα μακριά πριν υπογράψει για να πρωταγωνιστεί στην επόμενη μεγάλου μήκους ταινία του Λάνθιμου.

Φαίνεται άλλωστε ότι οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, μιας και ο Plemons θα παίξει και στο Kinds of Kindness που θα δείτε στους κινηματογράφους αυτόν τον Ιούνιο.

Το remake έρχεται σε συνεργασία Λάνθιμου, Ed Guiney και Andrew Lowe με την Element Pictures. Στην παραγωγή θα βρίσκεται η Square Peg του γνωστού σκηνοθέτη, Ari Aster, αλλά και η CJ ENM. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το καλοκαίρι στην Αγγλία και στη νέα Υόρκη, ενώ βρίσκεται πολλά χρόνια υπό ανάπτυξη. Η ταινία επικεντρώνεται σε έναν άντρα που απαγάγει και βασανίζει έναν επιχειρηματία, αφού πιστεύει ότι εκείνος είναι μέρος μιας εξωγήινης εισβολής. 

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η Emma Stone εμφανίζεται και στην επερχόμενη ταινία του Λάνθιμου, το Kinds of Kindness με ένα εκπληκτικό cast που αποτελείται από τους Jesse Plemons, Willem Dafoe και Margaret Qualley. Αυτό το project έρχεται και πάλι από την  Searchlight Pictures και όπως ανακοινώθηκε, θα την δείτε στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου.

Τα γυρίσματα του Kinds of Kindness ολοκληρώθηκαν το 2022 στη Νέα Ορλεάνη και η αρχική ονομασία της ήταν “And”. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, ούτε ο Γιώργος Λάνθιμος, αλλά ούτε και η εταιρία παραγωγής, έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, όπως είναι η πλοκή της.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.