Μάθαμε πότε βγαίνει η επόμενη ταινία του Λάνθιμου μετά το Poor Things – Ναι, θα έχει Emma Stone!

Κατακαλόκαιρο θα δείτε το Kinds of Kindness
14 Μαρτίου 2024 19:34
Μάθαμε πότε βγαίνει η επόμενη ταινία του Λάνθιμου μετά το Poor Things – Ναι, θα έχει Emma Stone!

Ναι, καλά διαβάσατε από τον τίτλο. Ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη μεγάλου μήκους ταινία του, στην οποία θα παίξει και πάλι η Emma Stone. Μετά τα The Favourite, Βληχή και Poor Things οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ συνεργάζονται ξανά στην sci-fi ταινία με το όνομα Kinds of Kindness.

Η ταινία θα έρθει και πάλι από την Searchlight Pictures και όπως ανακοινώθηκε μόλις τώρα, θα την δείτε στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου. Μάλιστα, εκτός από την Emma Stone, σε αυτή την ταινία θα δείτε και άλλα πολύ γνωστά πρόσωπα, όπως είναι ο Jesse Plemons, ο Willem Dafoe, η Margaret Qualley και οι Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer.

Τα γυρίσματα του Kinds of Kindness ολοκληρώθηκαν το 2022 στη Νέα Ορλεάνη και η αρχική ονομασία της ήταν “And”. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, ούτε ο Γιώργος Λάνθιμος, αλλά ούτε και η εταιρία παραγωγής, έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, όπως είναι η πλοκή της.

Όσον αφορά το Poor Things, η ταινία κέρδισε πέντε BAFTA βραβεία, ενώ ήταν υποψήφια για 11 Όσκαρ κερδίζοντας τα τέσσερα από αυτά, με την Emma Stone να φεύγει με το το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ.

Το Kinds of Kindness θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την ταινία, ενώ κατά πάσα πιθανότητα, τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε και τις πρώτες εικόνες ή κάποιο teaser trailer.