Deadpool 3: Επιστρέφει η Elektra της Jennifer Garner και αυτό σημαίνει ένα πράγμα

...Μένει ο Daredevil του Ben Affleck να εμφανιστεί
08 Ιουλίου 2023 17:36
Deadpool 3: Επιστρέφει η Elektra της Jennifer Garner και αυτό σημαίνει ένα πράγμα

Σε ένα ακόμη casting-έκπληξη του Deadpool 3 μαθαίνουμε ότι θα γίνει μια μεγάλη επιστροφή από το παρελθόν των Fox ταινιών της Marvel πριν την σύσταση του Marvel Cinematic Universe.

Χάρη στο ρεπορτάζ του The Hollywood reporter μαθαίνουμε ότι η Jennifer Garner θα υποδυθεί ξανά την Elektra για χάρη του Deadpool 3, το οποίο αυτόν τον καιρό γυρίζεται στη Μ. Βρετανία με τον Ryan Reynolds ως Deadpool και τον Hugh Jackman ως Wolverine. Η επιστροφή της Elektra Natchios γίνεται σχεδόν δύο δεκαετίες μετά καθώς το ντεμπούτο της στο ρόλο είχε κάνει στην ταινία "Daredevil" του 2003 με τον Ben Affleck στο ρόλο του Matt Murdock. 

Δύο χρόνια μετά, το 2005 πρωταγωνίστησε στη δική της solo ταινία, με τίτλο "Elektra", η οποία βρισκόταν στο ίδιο "σύμπαν" -πριν υπάρξει αυτή η έννοια στο σινεμά- με την ταινία του Daredevil. Τι σημαίνει αυτό όμως για το MCU και το Deadpool 3; Ένα πράγμα το οποίο σκέφτεστε ήδη διαβάζοντας αυτές τις γραμμές: να επιστρέψει και ο Ben Affleck ως Daredevil για ένα cameo

Μάλιστα οι φήμες για την εμφάνιση του Ben Affleck σε ταινία του MCU υπήρχε από την εποχή που οργίαζαν οι φήμες πριν την κυκλοφορία του Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Ωστόσο, τώρα οι ψίθυροι είναι περισσότεροι και ισχυρότερη για το ενδεχόμενο o Ben Affleck να επανεμφανιστεί ως Matt Murdock, κάτι που αν γίνει στο Deadpool 3 θα...ρίξει τα σαγόνια των Marvel fans. 

Διάφοροι insiders και leakers, όπως ο KC Walsh ισχυρίζονται ότι ο Affleck εθεάθη στο πλατό του Deadpool 3 στην Μ. Βρετανία. Γενικότερα ακούγεται ότι το Deadpool 3 θα είναι το "No Way Home" της Fox/Marvel εποχής αφού θα εμφανιστούν κι άλλοι παλιοί ηθοποιοί από τις ταινίες X-Men αλλά και τους Fantastic Four του 2005. 

Φυσικά όλα αυτά αποτελούν φήμες, εκτός της εμφάνισης της Garner, επομένως καλό είναι να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη. 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios. 

Ο Matthew Macfadyen της σειράς "Succession" και η Emma Corrin της σειράς "The Crown" θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, αλλά και ο Rob Delaney ως Peter.

Για την ιστορία, τα γυρίσματα του Deadpool 3 είχαν ξεκινήσει μέσα στον Μάιο. Πρόσφατα μάθαμε ότι η ταινία θα κάνει κατά έξι μήνες νωρίτερα το ντεμπούτο της στις αίθουσες, μαζί με ένα σωρό καθυστερήσεις που έγιναν για τις άλλες ταινίες του Phase 5 και Phase 6 του MCU

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024, αντί για τις 8 Νοεμβρίου του 2024 όπως ήταν προγραμματισμένο μέχρι πρότινος.