Το Deadpool 3 θα έρθει τελικά νωρίτερα στους κινηματογράφους!

Εν μέσω του μπαράζ αναβολών της Disney
13 Ιουνίου 2023 20:02
Το Deadpool 3 θα έρθει τελικά νωρίτερα στους κινηματογράφους!

Καλά νέα για τους fans του Deadpool, αφού η άκρως αναμενόμενη τρίτη ταινία, που θα σηματοδοτήσει τη μεγάλη επιστροφή του Hugh Jackman ως Wolverine, θα έρθει τελικά νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Συγκεκριμένα, η Disney ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 3 Μαΐου του 2024, αντί για τις 8 Νοεμβρίου του 2024 όπως ήταν προγραμματισμένο μέχρι τώρα. Παραδόξως, το Deadpool 3 είναι μια από τις λίγες ταινίες της Marvel που γνωστοποιήθηκε πως θα έρθουν τελικά νωρίτερα, αφού η Disney καθυστέρησε πολλές άλλες παραγωγές της στο πλαίσιο μιας γενικότερης αναδιοργάνωσης. Για παράδειγμα, μάθαμε πως οι Avengers ταινίες θα καθυστερήσουν, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τα sequels των Avatar.

Για την ιστορία, τα γυρίσματα του Deadpool 3 είχαμε μάθει ότι ξεκίνησαν μέσα στον Μάιο, ενώ λίγο αργότερα σάς ενημερώσαμε ότι η απεργία του WGA “χτύπησε” τις ατάκες του Ryan Reynolds. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney, η οποία ήταν η εταιρία που έφερε τα δύο πρώτα Deadpool.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, αλλά και ο Rob Delaney ως Peter.