Deadpool 3: Ο Wolverine του Hugh Jackman θα επιστρέψει με μια κλασική στολή του

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την ταινία της Marvel Studios
07 Ιουλίου 2023 15:19
Deadpool 3: Ο Wolverine του Hugh Jackman θα επιστρέψει με μια κλασική στολή του

Μπορεί προς το παρόν οι παπαράτσι να μας πρόσφεραν φωτογραφίες του Ryan Reynolds από το πλατό του Deadpool 3, δίνοντας μια πρώτη ματιά στον Wade Wilson και τη νέα του περιπέτεια, όμως δεν έχουμε δει ακόμη τον συμπρωταγωνιστή του, τον Hugh Jackman, ο οποίος θα επιστρέψει ως Wolverine για τις ανάγκες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel Studios. 

Διάφορες φήμες όμως που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα φαίνεται να αποκαλύπτουν πληροφορίες για την εμφάνιση του Wolverine και συγκεκριμένα τη στολή που θα φοράει. Πληροφορίες του @CanWeGetToast αναφέρουν ότι ο Hugh Jackman θα φορέσει το κλασικό κίτρινο και μπλε κοστούμι του Wolverine από την εποχή των "Astonishing X-Men' και του ομώνυμου comic του 2003. Λέγεται ότι ο σχεδιασμός θα είναι παρόμοιος με εκείνο μόνο που αντί για κοντομάνικο, θα έχει μακρύ μανίκι. 

Με τα γυρίσματα να διεξάγονται αυτόν τον καιρό στη Μ. Βρετανία δεν αποκλείεται να πάρουμε και μια πρώτη γεύση από τις σκηνές που θα γυρίσει ο Hugh Jackman στο πλατό του Deadpool 3, εκτός κι αν η Marvel καταφέρει να κρατήσει μυστική την εμφάνισή του. Αναμένεται ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο τα γυρίσματα θα έχουν ολοκληρωθεί μιας και η ταινία πρέπει να βγει στις αίθουσες έξι μήνες νωρίτερα. 

 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios. 

Ο Matthew Macfadyen της σειράς "Succession" και η Emma Corrin της σειράς "The Crown" θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, αλλά και ο Rob Delaney ως Peter.

Για την ιστορία, τα γυρίσματα του Deadpool 3 είχαν ξεκινήσει μέσα στον Μάιο. Πρόσφατα μάθαμε ότι η ταινία θα κάνει κατά έξι μήνες νωρίτερα το ντεμπούτο της στις αίθουσες, μαζί με ένα σωρό καθυστερήσεις που έγιναν για τις άλλες ταινίες του Phase 5 και Phase 6 του MCU

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024, αντί για τις 8 Νοεμβρίου του 2024 όπως ήταν προγραμματισμένο μέχρι πρότινος.