Deadpool 3: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες με τον Ryan Reynolds στο πλατό!

Επιτέλους παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τα γυρίσματα
06 Ιουλίου 2023 20:50
Deadpool 3: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες με τον Ryan Reynolds στο πλατό!

Επιτέλους, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τα γυρίσματα του Deadpool 3, τα οποία διεξάγονται εδώ και πάνω από έναν μήνα και μας δίνουν μια κλεφτή ματιά στον Wade Wilson του Ryan Reynolds από την παρθενική εμφάνισή του στο MCU, εκεί όπου θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Wolverine του Hugh Jackman. 

Οι φωτογραφίες που απαθανάτισαν οι παπαράτσι της Mirror έπιασαν τον Reynolds στα γυρίσματα μιας σκηνής σε ένα δάσος κοντά στο Λονδίνο, καθώς τα γυρίσματά του γίνονται εδώ και μια εβδομάδα στη Μ. Βρετανία. Λέγεται ότι τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο, με την παραγωγή να σπριντάρει τις διαδικασίες καθώς το Deadpool 3 θα κυκλοφορήσει έξι μήνες νωρίτερα από το αναμενόμενο. 

Φαίνεται πως γυρίζεται η περίφημη σκηνή με το κυνηγητό και τους πράκτορες της TVA, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει. Αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν και την πρώτη ματιά στην λιγάκι ανανεωμένη στολή του Deadpool για το MCU, η οποία έχει σαφέστατα πιο έντονο κόκκινο χρώμα. 

Δείτε τις φωτογραφίες από το πλατό του Deadpool 3

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney, η οποία ήταν η εταιρία που έφερε τα δύο πρώτα Deadpool.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς "Succession" και η Emma Corrin της σειράς "The Crown" θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, αλλά και ο Rob Delaney ως Peter.

Για την ιστορία, τα γυρίσματα του Deadpool 3 είχαμε μάθει ότι ξεκίνησαν μέσα στον Μάιο, ενώ λίγο αργότερα σάς ενημερώσαμε ότι η απεργία του WGA “χτύπησε” τις ατάκες του Ryan Reynolds. Πρόσφατα μάθαμε ότι η ταινία θα κάνει κατά έξι μήνες νωρίτερα το ντεμπούτο της στις αίθουσες, μαζί με ένα σωρό καθυστερήσεις που έγιναν για τις άλλες ταινίες του Phase 5 και Phase 6 του MCU. 

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024, αντί για τις 8 Νοεμβρίου του 2024 όπως ήταν προγραμματισμένο μέχρι πρότινος