Ευχάριστα νέα για τη νέα Alien ταινία

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα
04 Ιουλίου 2023 15:40
Ευχάριστα νέα για τη νέα Alien ταινία

Η νέα Alien ταινία έκανε ένα βήμα πιο μπροστά  στους κινηματογράφους, καθώς όπως μαθαίνουμε η παραγωγή της έχει ολοκληρωθεί. Πιο συγκεκριμένα, το Collider αναφέρει ότι τα γυρίσματα της ταινίας έχουν πλέον τελειώσει και είναι τώρα έτοιμη να μπει στο μοντάζ.

Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, ο Fede Álvarez των Evil Dead (2013) και Don’t Breathe κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες για το νέο Alien, όπως παραδείγματος χάρη η πλοκή που θα έχει. Παρ’ όλα αυτά γνωρίζουμε ήδη τους κεντρικούς πρωταγωνιστές.

Τα τρία κεντρικά πρόσωπα είναι οι Cailee Spaeny, Isabela Merced και David Jonsson. Η Spaeny έχει παίξει σε γνωστές ταινίες όπως το Pacific Rim Uprising, The Graft: Legacy και άλλες. Από την άλλη, η Isabela Merced έπαιξε πρόσφατα στην ταινία Dora the Explorer, αλλά και στο Sweet Girl του Netflix πλάι στον Jason Momoa, στο Rosaline του Disney Plus μαζί με την Kaitlyn Dever, ενώ θα εμφανιστεί και στην Spider-Verse spinoff ταινία με τίτλο Madame Web της Sony Pictures, πλάι στις Dakota Johnson και Sydney Sweeney.

Ο David Jonsson είναι ευρέως γνωστός από τα Industry, Deep State και Gen Y.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το νέο Alien θα λειτουργεί ως standalone ταινία και αυτό σημαίνει ότι δε θα συνδέεται πρακτικά με τις θρυλικές ταινίες του Ridley Scott.

Ωστόσο, η νέα ταινία δεν είναι η μόνη που πρόκειται να αναγεννήσει το franchise, διότι γνωρίζουμε ήδη ότι ετοιμάζεται και μία Alien τηλεοπτική σειρά που θα παίξει μελλοντικά στο Hulu. Τα ηνία του project έχει αναλάβει ο Noah Hawley, γνωστός δημιουργός από το Fargo και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το σόου θα λαμβάνει χώρα στην Γη.