O Anthony Mackie ζητούσε από τη Marvel να παίξει τον Black Panther μέχρι που του έγινε η έκπληξη

Το είχε πιστέψει κανονικά μέχρι που μίλησε με τη Marvel Studios
30 Ιουνίου 2023 08:42
O Anthony Mackie ζητούσε από τη Marvel να παίξει τον Black Panther μέχρι που του έγινε η έκπληξη

O Anthony Mackie είναι εδώ και περίπου δύο χρόνια ο νέος Captain America του MCU, αλλά θα περιμένουμε μέχρι τον Ιούλιο του 2024 μέχρι να δούμε την πρώτη του solo ταινία στο νέο του ρόλο, με το Captain America 4: Brave New World

Ο 44χρονος ηθοποιός παραχώρησε μια αναλυτική συνέντευξη στο Inverse όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και την ανέκδοτη άγνωστη ιστορία του πώς πήρε το ρόλο του στη Marvel. Αρχικά ο Mackie ήθελε απεγνωσμένα να παίξει τον Black Panther. Και όταν λέμε απεγνωσμένα ο ίδιος του παραδέχεται καθώς είχε στείλει πάρα πολλά μηνύματα στην Marvel Studios όπου ζητούσε να πάρει το ρόλο του T'Challa. 

"Βρισκόμουν σε συνεχή επικοινωνία με τη Marvel για τον Black Panther. Τους έγραφα ολόκληρα γράμματα. Προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο να τους πείσω να κάνουν τον Black Panther. Ήθελα να είμαι ο Black Panther επειδή τον λάτρευα από όταν ήμουν μικρός." αναφέρει ο Mackie. 

Βέβαια η Marvel είχε διαφορετικά πλάνα στο μυαλό της όπως αποδείχθηκε από την ιστορία αλλά και την πρώτη συνάντηση του Mackie με τους ιθύνοντές της. Ήταν να συναντήσει τους αδερφούς Joe και Anthony Russo μαζί με τον παραγωγό της Marvel, Nate Moore, οι οποίοι τότε ετοίμαζαν το "Captain America: The Winter Soldier". Μόνο που κανένας δεν είπε στον Mackie τον ρόλο για τον οποίο θα συζητούσαν και εκείνος πήγε στο meeting νομίζοντας ότι θα παίξει τον Black Panther. 

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ο Τζο Ρούσο είπε: "'Άκου, θα κάνουμε αυτή την ταινία. Θέλουμε να συμμετέχεις. Δεν μπορούμε να πούμε ποιον χαρακτήρα θα παίξεις ή ποιος άλλος θα είναι μέσα. Θα το έκανες; Και αυτό ήταν όλο", θυμήθηκε ο Mackie. "Είπα, 'Ξέρετε κάτι, σας συμπαθώ όλους σας, μάγκες. Θα το κάνω. Θα έρθω μαζί σας σ' αυτή τη διαδρομή", αποκαλύπτει ο Mackie. 

Όμως όταν ήρθε η πρόταση του ρόλου σοκαρίστηκε που ήταν για τον Falcon και όχι για τον Black Panther, ρόλος ο οποίος κατέληξε στον αείμνηστο Chadwick Boseman και τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία. 

"Ποιος άλλος σημαντικός χαρακτήρας των κόμικς έχει αρκετή παρουσία για να έχει τη δική του ταινία;" δήλωσε ο Mackie. "Έτσι, όταν μου τηλεφώνησαν και μου είπαν: "Ε, λοιπόν, είναι ο Sam Wilson", τους είπα: " Σοβαρά;".

Το cast του Captain America 4 απαρτίζουν οι: Anthony Mackie ως Captain America/Sam Wilson, Carl Lumbly ως Isaiah Bradley, Danny Ramirez ως ο νέος Falcon, Shira Haas (Unorthodox, Netflix) ως την πρώτη ισραηλινής καταγωγής superhero/mutant, ονόματι Sabra, Tim Blake Nelson (Watchmen HBO) ως "The Leader", Liv Tyler ως Betty Ross και Harrison Ford ως Στρατηγός Thaddeus "Thunderbolt" Ross. 

Τη σκηνοθεσία του "Captain America: New World Order" έχει αναλάβει ο Julius Onah (The Cloverfield Paradox), σε σενάριο των Malcolm Spellman (Falcon and the Winter Soldier) και Dalan Musson

Μετά και την πρόσφατη καθυστέρηση των Phase 5 και Phase 6 ταινιών, το "Captain America 4: Brave New World" αρχικά θα έβγαινε στις 3 Μαίου 2024 αλλά πλέον αναμένεται για τις 26 Ιουλίου 2024