Το Resident Evil: Death Island έρχεται στην Ελλάδα – Δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους

Θα παίξει στις αρχές του Ιουλίου
20 Ιουνίου 2023 14:16
Το Resident Evil: Death Island έρχεται στην Ελλάδα – Δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους

Μόλις έγινε γνωστό ότι η επερχόμενη και ολοκαίνουργια ταινία στο σύμπαν του Resident Evil θα παίξει και στην Ελλάδα. Ο λόγος γίνεται για το Resident Evil: Death Island, το οποίο θα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου σε ψηφιακή και retail μορφή, αλλά όπως μαθαίνουμε τώρα θα καταφθάσει πιο σύντομα και στις σκοτεινές αίθουσες της χώρας μας.

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, το Death Island θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 6 Ιουλίου. Πρόκειται για μία CGI ταινία που διαδραματίζεται μέσα στο γνωστό και επιτυχημένο σύμπαν των videogames της Capcom. Στο Death Island θα δείτε πολλούς γνωστούς χαρακτήρες από το επιτυχημένο franchise της Capcom, μεταξύ άλλων τους Leon, Chris, Jill και Claire.

Η επίσημη περίληψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Ο πράκτορας του D.S.O. Leon S. Kennedy βρίσκεται σε αποστολή να σώσει τον Dr. Antonio Taylor από απαγωγείς, όταν μια μυστηριώδης γυναίκα ανατρέπει την καταδίωξή του. Εν τω μεταξύ, ο πράκτορας της B.S.A.A. Chris Redfield ερευνά μια επιδημία ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η αιτία της μόλυνσης δεν μπορεί να εντοπιστεί.

Το μόνο κοινό σημείο των θυμάτων είναι ότι όλοι επισκέφθηκαν πρόσφατα το νησί Αλκατράζ. Ακολουθώντας αυτό το στοιχείο, ο Chris και η ομάδα του κατευθύνονται στο νησί, όπου τους περιμένει ένας νέος τρόμος.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Eiichiro Hasumi (Assassination Classroom), ενώ το σενάριο έγραψε ο Makoto Fukami. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Death Island είναι sequel του πρόσφατου Resident Evil: Vendetta, με τον Leon S. Kennedy να βρίσκεται σε μια νέα αποστολή για να σώσει τον Dr. Antonio Taylor.

Το Resident Evil: Death Island θα παίξει στους κινηματογράφους στις 6 Ιουλίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο trailer με ελληνικούς υπότιτλους.