Βρέθηκε ο Shao Kahn και η Sindel του Mortal Kombat 2

Καθώς και οι King Jerrod και Quan Chi
15 Ιουνίου 2023 21:54
Βρέθηκε ο Shao Kahn και η Sindel του Mortal Kombat 2

Η New Line μόλις ανακοίνωσε τέσσερις ακόμη ηθοποιούς οι οποίοι πρόκειται να παίξουν στην ταινία Mortal Kombat 2 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το sequel. Μετά την Tati Gabrielle και την Adeline Rudolph που προστέθηκαν πρόσφατα στο cast, η επερχόμενη ταινία έχει πλέον τον Shao Kahn, την Sindel και τους King Jerrod και Quan Chi.

Όπως μεταφέρει το Deadline, ο Martyn Ford του Red Sonja θα είναι ο emperor του Outworld, Shao Kahn, ο Desmond Chiam του Joy Ride θα υποδυθεί τον Edenian King Jerrod, ενώ η Ana Thu Nguyen του Suka θα παίξει την Queen Sindel και ο Damon Herriman του Once Upon a Time in Hollywood τον Quan Chi.

O Simon McQuoid θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το sequel, ενώ ο Jeremy Slater των Moon Knight και The Exorcist πρόκειται να γράψει το σενάριο. Το cast της sequel ταινίας γνωρίζουμε ότι θα περιλαμβάνει επίσης τους Lewis Tan ως Cole Young, Chin Han ως Shang Tsung, Joe Taslim ως Sub-Zero, Mehcad Brooks ως Jax, Jessica MacNamee ως Sonya Blade και Hiroyuki Sanada ως Scorpion.

Η πρώτη ταινία Mortal Kombat που αποτέλεσε reboot των ταινιών του 1995 και 1997, κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας στο HBO Max και αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες σε προβολές για τη Warner. Πριν καιρό είχε γίνει γνωστό πως στα σχέδια της Warner για το κινηματογραφικό μέλλον του Mortal Kombat δεν αποκλείεται ένα σύμπαν ταινιών αλά MCU.

Το Mortal Kombat 2 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.