The Batman Part II: Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι για το ρόλο του Two-Face

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες
11 Ιουνίου 2023 11:36
The Batman Part II: Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι για το ρόλο του Two-Face

Στις αρχές του Ιουνίου υπήρχαν κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι τα γυρίσματα του The Batman Part II τελικά θα καθυστερήσουν, λόγω της απεργίας των σεναριογράφων στην Αμερική. Όλη η σεναριογραφική ομάδα του Batman Part II έχει αφήσει κάτω τα στυλό, μιας και ο Matt Reeves που υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Mattson Tomlin, είναι μέλη του WGA και έτσι συμμετέχουν ενεργά στην απεργιακή κινητοποίηση.

Ωστόσο σύμφωνα με νέες πληροφορίες που ήρθαν μέσα από το The Hot Mic podcast, από τους γνωστούς insider της βιομηχανίας, John Rocha και Jeff Sneider, η Warner Bros. Discovery και οι παραγωγοί προσπαθούν να βρουν τον κατάλληλο Harvey Dent ή αλλιώς Two-Face. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν βρει ήδη δύο ηθοποιούς που είναι οι επικρατέστεροι για το ρόλο.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Sneider, η Warner «γλυκοκοιτάζει» τον Josh Hartnett, ο οποίος έπαιξε το 2021 στο Wrath of Man, αλλά είναι επίσης γνωστός και από το Operation Fortune: Ruse de Guerre, αλλά και τον Joel Edgerton των bright, Warrior και The Gift.

Οι παραγωγοί της ταινίας εξετάζουν το ενδεχόμενο ένας από τους δύο να είναι ο νέος -διεφθαρμένος- εισαγγελέας του Gotham με τον Rocha να λέει ότι ο Dent θα γίνει ο γνωστός σε όλους Two-Face κατά τη διάρκεια της ταινίας.

O Josh Hartnett

Ο Joel Edgerton

Ωστόσο, μιας και μιλάμε για διαρροές και απλές πληροφορίες καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Για το sequel γνωρίζουμε λιγοστά πράγματα αλλά ένα από αυτά είναι πως ο Andy Serkis θα επιστρέψει στο ρόλο του Alfred Pennyworth. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε ο Reeves μιλώντας στο GQ, όπου δήλωσε επίσης τα εξής για τον Serkis ως Alfred: "Πρόκειται για μια ιδιοφυία. Θυμάμαι όταν υπέγραψα για το The Batman, μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρα, ήταν ότι είπα: "Andy, θέλω να παίξεις τον Alfred και θέλω να το κάνω πραγματικά συγκινητικό. Γιατί θέλω οι άνθρωποι να δουν το πρόσωπό σου - όχι κάποιο avatar - και να καταλάβουν πραγματικά πόσο απίστευτος ηθοποιός είσαι."

The Batman Part 2: Καθυστερούν τα γυρίσματα, αλλά μήπως και το sequel με τον Robert Pattinson;

Επίσης, ο Colin Farrel (Penguin) αλλά και ο Barry Keoghan (Joker) ενδέχεται να επιστρέψουν για το The Batman Part II, καθώς και οι δυο τους έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να συμμετέχουν.

Το The Batman - Part II θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025.