Poor Things: Η νέα ταινία του Λάνθιμου δείχνει τόσο παράξενη που μαγνητίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο trailer της ταινίας με τους Emma Stone, Willem Dafoe και Mark Ruffalo
08 Ιουνίου 2023 20:19
Poor Things: Η νέα ταινία του Λάνθιμου δείχνει τόσο παράξενη που μαγνητίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μια νέα χορταστική και τέρμα παράξενη ματιά δόθηκε για το "Poor Things" τη νέα ταινία του οσκαρικού Γιώργου Λάνθιμου (Ο Αστακός, Η Ευνοούμενη), της οποίας την παραγωγή ανέλαβε η 20th Century Studios. To νέο trailer που μόλις κυκλοφόρησε θέλει να μας βάλει στον αλλόκοτο κόσμο της Bella Baxter, μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή αλλά και αντισυμβατικό επιστήμονα Dr. Godwin Baxter ο οποίος είναι και πατέρας της. 

Στο εκπληκτικό cast της ταινίας πρωταγωνιστούν βαριά ονόματα του Χόλιγουντ όπως η Emma Stone, ο Mark Ruffalo, και ο Willem Dafoe. Η πλοκή της βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray και είναι μια μεταμοντέρνα παραλλαγή της ιστορίας της κόρης του Φρανκενστάιν. Από τα παράξενα, πολύχρωμα και ονειρικά παραμυθένια πλάνα του κινηματογραφιστή Robbie Ryan (The Favourite), θα καταλάβετε ότι πάλι ο Λάνθιμος έχει...κέφια. 

Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει τον κόσμο γύρω της. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία. 

Δείτε το νέο trailer του Poor Things

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει επιλέξει ένα εκπληκτικό cast για τη νέα ταινία του, αφού θα παίξουν και οι Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael, Margaret Qualley, Suzy Bemba, Kathryn Hunter και Wayne Brett. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Poor Things δεν είναι η πρώτη ταινία που συνεργάζεται ο Λάνθιμος με την Stone, καθώς εκείνη έχει παίξει και στο "The Favourite", αλλά και στη μικρού μήκους ταινία "Βληχή".

Στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Λάνθιμος, αλλά το σενάριο έχει γράψει ένας πολύ στενός συνεργάτης του, ο Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει και στο οσκαρικό, "The Favourite".

Το Poor Things θα βγει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου.