Kinds of Kindness: Η νέα ταινία του Λάνθιμου με την Emma Stone θα παίξει νωρίτερα στην Ελλάδα!

Και ξέρουμε ακριβώς πότε!
26 Απριλίου 2024 13:47
Kinds of Kindness: Η νέα ταινία του Λάνθιμου με την Emma Stone θα παίξει νωρίτερα στην Ελλάδα!

Το Kinds of Kindness (Ιστορίες Καλοσύνης) είναι η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μετά το οσκαρικό Poor Things και μόλις μάθαμε ότι θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα, η Searchlight Pictures που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, έχει δώσει ως ημερομηνία προβολής τις 21 Ιουνίου παγκοσμίως, αλλά αυτό δεν ισχύει για την χώρα μας.

Και ο λόγος είναι διότι η Feelgood Entertainment που είναι υπεύθυνη διανομής για την Ελλάδα μόλις ανέβασε μία νέα αφίσα από την ταινία, που αποκαλύπτει ότι στα μέρη μας θα την δούμε “σε πρώτη παγκόσμια προβολή” στις 30 Μαΐου.

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε. ΕΡΧΕΤΑΙ.30 ΜΑΙΟΥ. ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ, του Γιώργου Λάνθιμου έρχεται 30 Μαΐου σε πρώτη παγκόσμια προβολή στους ελληνικούς κινηματογράφους από τη Feelgood.

Ο Γιώργος Λάνθιμος αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του project, ενώ έγραψε και το σενάριο με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων και στα The Favourite, Dogtooth, The Lobster και The Killing of a Sacred Deer. Το μοντάζ έχει αναλάβει ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Γιώργος Μαυροψαρίδης.

Το Kinds of Kindness είναι ένα παραμύθι όπως λέει η Searchlight Pictures που ακολουθεί έναν άντρα που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, ενώ επικεντρώνεται και σε άλλους χαρακτήρες. Σε έναν αστυνομικό, του οποίου η εξαφανισμένη γυναίκα επιστρέφει τελείως διαφορετική -λες και είναι άλλη, αλλά και σε μία άλλη που είναι αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με ειδικές ικανότητες, που τον προορίζει να γίνει ένας καταπληκτικός πνευματικός ηγέτης. Πρόκειται για μία ταινία με τρεις διαφορετικές ιστορίες, αλλά μάλλον όλες μαζί θα ενώνονται.

Για ακόμη μια φορά, ο Γιώργος Λάνθιμος έχει ένα μεγάλο cast στην ταινία του, αφού εκτός από την Emma Stone, θα παίξουν και οι Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley και Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι τα γυρίσματα του Kinds of Kindness ολοκληρώθηκαν το 2022 στη Νέα Ορλεάνη και η αρχική ονομασία της ταινίας ήταν “And”.

Το Kinds of Kindness (Ιστορίες Καλοσύνης) θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαΐου στις ελληνικές αίθουσες.