The Bachelor: Οι τρεις ελληνικές ταινίες που “κατέκτησαν“ το Netflix

Η δεκάδα της υπηρεσίας γέμισε με τις ταινίες της Showtime Productions
08 Ιουνίου 2023 18:04
The Bachelor: Οι τρεις ελληνικές ταινίες που “κατέκτησαν“ το Netflix

Πριν από μερικές ημέρες σάς είχαμε ενημερώσει ότι οι ταινίες The Bachelor, The Bachelor 2 και The Bachelor 3 της Showtime Productions μπήκαν πολύ γρήγορα στα trends του Netflix. Φαίνεται ότι η επιτυχία τους συνεχίζεται, αφού έγινε γνωστό ότι οι εν λόγω ελληνικές ταινίες κατέκτησαν πλέον την κορυφή της υπηρεσίας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή τα τρία The Bachelor με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Νίκο Βουρλιώτη βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις στο Netflix Ελλάδας, ξεπερνώντας ταινίες όπως το Blood & Gold, The Mother και άλλες.

Αναλυτικότερα, την 1η θέση του Top 10 έχει το The Bachelor, ενώ ακολουθούν τα μέρη 2 και 3. Στην 4η θέση βρίσκουμε το The Sum of All Fears και την πεντάδα κλείνει το A Beautiful Life. Συνεχίζοντας, στην 6η θέση υπάρχει το Clifford: The Big Red Dog, στην 7η το Heat, στην 8η το Blood & Gold, ενώ τα The Mother και OLD έχουν την 9η και 10η θέση.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix σήμερα:

  1. The Bachelor
  2. The Bachelor 2
  3. The Bachelor 3
  4. The Sum of All Fears
  5. A Beautiful Life
  6. Clifford: The Big Red Dog
  7. Heat
  8. Blood & Gold
  9. The Mother
  10. OLD

Η σύνοψη του The Bachelor λέει τα εξής: Το λάθος μιας νύφης φέρνει κοντά τέσσερις παλιούς φίλους, μια πρώην που λατρεύει το τανγκό και έναν πεθερό αποφασισμένο να καταστρέψει μια αγάπη με τη νεκροφόρα του.

Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Σωτηρόπουλου, ενώ το σενάριο είχε επιμεληθεί η Ρένα Ρίγγα.

Τα The Bachelor στο top 10 του Netflix Ελλάδας – Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες ταινίες σήμερα

Η πλοκή του The Bachelor 2: Μια νέα ευκαιρία για μπάτσελορ πάρτι προκύπτει όταν ένας παλιός φίλος ετοιμάζεται να παντρευτεί. Αλλά το κύριο γεγονός, ο γάμος, συνοδεύεται από πολλά δράματα.

Πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας και Βασιλική Τρουφάκου. Σκηνοθεσία Γιάννης Παπαδάκος και σενάριο Ρένα Ρίγγα και Κώστας Βαζάκας.

Η σύνοψη του The Bachelor 3 αναφέρει τα εξής: Ο Τζίμης συγκεντρώνει τους φίλους του για ένα από τα θρυλικά τους μπάτσελορ πάρτι. Τα πράγματα ξεκινούν καλά, αλλά σύντομα ένα απροσδόκητο γεγονός διαταράσσει τον γάμο.

Παίζουν οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας, Βασιλική Τρουφάκου, Κατερίνα Γερονικολού, Βίκυ Κάβουρα, Jerome Kaluta, Κόρτνει Πάρκερ και Ησαϊας Ματιάμπα. Στη σκηνοθετική καρέκλα καθόταν ο Γιάννης Παπαδάκος, ενώ το σενάριο έγραψε η Ισιδώρα Ζατζηβασιλείου.