'Φλέβα χρυσού χτύπησε' το Spider-Man: Across The Spider-Verse στο box office

Ξεπέρασε τις προσδοκίες μέχρι τώρα το sequel
06 Ιουνίου 2023 00:56
'Φλέβα χρυσού χτύπησε' το Spider-Man: Across The Spider-Verse στο box office

Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες και της προβλέψεις των αναλυτών το Spider-Man: Across The Spider-Verse, που αποτελεί τη συνέχεια του βραβευμένου με Όσκαρ, Spider-Man: Into The Spider-Verse της Sony Pictures Animation. 

Πέραν του ότι έκανε το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα του 2023 μετά το The Super Mario Bros. Movie, η συνολική συγκομιδή για τις πρώτες τέσσερις ημέρες του "Across the Spider-Verse" στις αίθουσες είναι εντυπωσιακή, καθώς μόνο στις ΗΠΑ έφερε πάνω από $120.5 εκατομμύρια δολάρια

Παγκοσμίως μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα $208.6 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις και το τρένο του οδεύει με φόρα για να σπάσει -βάσει των αναλυτών- τις συνολικές εισπράξεις της πρώτης ταινίας του 2018, η οποία τότε είχε ολοκληρώσει τις προβολές της με $384 εκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ταινία κόστισε στη Sony Pictures Animation γύρω στα $100 εκατομμύρια

H σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά."

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore ως Miles Morales, Hailee Steinfeld ως Gwen Stacy, Oscar Isaac ως Miguel O'Hara, Jake Johnson ως Peter B. Parker, Issa Rae ως Jessica Drew, Brian Tyree Henry ως Jefferson Davis, Luna Lauren Velez ως Rio Morales και Rachel Dratch ως Principal. Στην ταινία θα ακούσετε επίσης και τους Jason Schwartzman, Shea Whigham, Andy Samberg, Daniel Kaluuya, Jorma Taccone και Karan Soni. Σκηνοθέτες του Across The Spider-Verse είναι οι Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson. 

Την άποψή μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

To Spider-Man: Across the Spider-Verse προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους, ενώ το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024.